Tuorein sisältö

Star Wars: The Rise of Skywalker oli tällainen teos ennen ohjaajan potkuja

18.01.2020 klo 19.45 | Luettu: 12112 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Colin Trevorrow oli Star Wars: Episodi IX:n ohjaaja ja kirjoittaja, kunnes hän sai kenkää ja J.J. Abrams palkattiin takaisin. Netissä liikkuu tietoja Trevorrowin käsikirjoitusluonnoksesta ja useampi uutissivusto on vahvistanut väitteet faktoiksi.

Trevorrowin version nimi oli Star Wars: Duel of the Fates. Teksti on peräisin ajalta ennen Carrie Fisherin kuolemaa, joten Leialla on isompi rooli. The First Order -järjestö on keksinyt tavan häiritä kommunikointia planeettojen välillä yrittäessään tukahduttaa kapinan. Sivuhahmoilla on sivutehtäviä asiaan liittyen.

Palpatine ei ole hengissä. Kylo Ren kuitenkin löytää vanhan nauhoituksen, jossa Palpatine puhuu Darth Vaderille ja neuvoo mitä tehdä, jos Luke tappaa Palpatinen ja kääntyy pimeälle puolelle. Vaderin oli määrä tavata Palpatinen opettaja. Sama irvokas Sith-mestari päätyy kouluttamaan Kyloa.

Kylo pysyy roistona, vaikka mm. Rey ja Luken haamu yrittävät puhua hänet ympäri. Kylon kasvot vaurioituvat jälleen ja niitä paikkaillaan metallilla. Rey treenaa jediksi, vaikka hän on lannistunut kuultuaan, ettei hän tule mahtisuvusta. Leia rohkaisee, ettei Rey ole Vader tai Luke, vaan jotakin uutta ja Voiman valitsemaa.

Rey voittaa Ren-ritarit ja lopulta Kylo Renin, joka loppupaljastuksen mukaan tappoi Reyn vanhemmat Snoken käskystä. Luken, Obi-Wanin ja Yodan aaveet osallistuvat huipennukseen, jossa Kylo jatkaa kiukkuilua ja kuolee, The First Orderin tuhoutuessa samalla.

Väitetysti alkutekstit menevät näin:

The iron grip of the FIRST ORDER has spread to the farthest reaches of the galaxy. Only a few scattered planets remain unoccupied. Traitorous acts are punishable by death.

Determined to suffocate a growing unrest, Supreme Leader KYLO REN has silenced all communication between neighboring systems.

Led by GENERAL LEIA ORGANA, the Resistance has planned a secret mission to prevent their annihilation and forge a path to freedom...


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt loppui kettuilu:... Taistelijalla Oscari... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (5 viestiä)

fbosfjjekd

18.01.2020 klo 23.38 6 tykkää tästä

ei olis ollu yhtaan parempi eika huonompi. yht tyhma nimi yhta klisee pohja fetchquesteilla ja yhta feministinen loren unohtanut paatos
lainaa
Arska

19.01.2020 klo 11.49 9 tykkää tästä

Jos tuo olisi toteutunut niin sitten varmasti ois George Lucaskin suuttunut, ei taida kaveri olla kattonu aiempia eloluvia. Episode 3:ssa Palpatine kertoo Anakinille tarinan Darth Plagueisista joka sattui olemaan Palpatinen opettaja ja Palpatinehan sanoo että "oppipoika tappoi hänet tämän nukkuessaan"
lainaa
cromh

Rekisteröitynyt 31.12.2019

19.01.2020 klo 16.27 1 tykkää tästä

No kaikki Star Warsit lapsellista pelleilyä. Yhtäkään leffaa pysty katsomaan vakavalla naamalla enkä yhtäkään elokuvaa ole kokonaan katsonut :D
lainaa
Stallone

20.01.2020 klo 09.26

cromh kirjoitti:
No kaikki Star Warsit lapsellista pelleilyä. Yhtäkään leffaa pysty katsomaan vakavalla naamalla enkä yhtäkään elokuvaa ole kokonaan katsonut :D


Aivan. Tosimies ei näitä katsele.
lainaa
Yofa

20.01.2020 klo 19.30

Onko perää tai ei tämä tarina oli jo ulkona lasten jedin aikoina.joku oli arvannut juonen liian hyvin ja se dumpattiin. Parempi tämä on kuin Pakarinen takas.tapa mutta reuna tää on mun iso suunnitelma.rey oli jo Skywalker.luken miekka ei kutsu palpatinejä
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova