Tuorein sisältö

Koronavirus pysäytti The Witcher ja Taru sormusten herrasta -sarjat

16.03.2020 klo 13.30 | Luettu: 522 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Lähipäivinä tuskin nähdään montaa uutista tyyliin "näyttelijä X liittyi jännittävään projektiin", mutta jatketaan uutisointia siitä, ettei mitään tapahdu. Noin kaikki on keskeytetty. Jo lentorajoitukset haittaavat isoja projekteja, jotka lennättävät paikalle osaajia eri puolilta maailmaa.

Netflix pysäytti viime viikolla kaikki tuotantonsa Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Iso-Britanniassa filmattava The Witcher mainittiin tapauksena, jota harkitaan erikseen. Nyt The Witcheristä on tullut ensimmäinen merkittävä Iso-Britanniassa kuvattava sarja, jonka tuotannon koronavirus on pysäyttänyt. Tauko on alkajaisiksi kaksi viikkoa, kuten muidenkin Netflix-tuotantojen kohdalla. Tuotannon jäsen tiivistää, että siinä ajassa kaikki voivat tehdä harkittuja päätöksiä jatkosta.

Lähde: Deadline

Amazonin nimeämätön Taru sormusten herrasta -sarja on sulkenut tuotannon Uudessa-Seelannissa samasta syystä. Tauko kestää vähintään kaksi viikkoa, eikä siitä ole takeita, että tuotanto jatkuu heti tai pian sen jälkeen. Tekijät tahtovat paitsi estää virusta leviämästä, myös varmistaa, etteivät he kuormita yhteiskunnan rakenteita.

Amazonin toinen tuleva fantasiasarja Ajan pyörä keskeytti tuotannon jo viime viikolla monien muiden sarjojen tavoin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bodom After Midnight... Koronaviruksesta huo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova