Tuorein sisältö

Netflix usuttaa Ryan Reynoldsin lohikäärmeen luolaan: Dragon's Lair -leffa on vihdoin tulossa

28.03.2020 klo 17.36 | Luettu: 2260 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ryan Reynolds neuvottelee Dragon's Lair -elokuvan pääosasta. Näyttelijöillä toteutettava leffa perustuu klassiseen 80-luvun videopeliin, joka on yhdistelmä reaktiotestiä ja ohjaaja Don Bluthin piirrosanimaatiota. Vain nopea pelaaja näkee, pelastaako ritari Dirk prinsessa Daphnen pahalta lohikäärmeeltä. Leffaversiota harkittiin jo 80-luvulla.

Elokuvan tuottaa Netflix, joka neuvotteli oikeuksista noin vuoden. Käsikirjoituksesta vastaavat veljekset Dan & Kevin Hageman, jotka ovat työstäneet mm. Hotel Transylvaniaa ja Lego Elokuvaa. Bluth on mukana tuottajana.

Dragon's Lair on Reynoldsin ja Netflixin kolmas projekti. Ensimmäinen oli 6 Underground. Tänä keväänä filmattiin taidevarkauksien maailmaan sijoittuvaa Red Notice -toimintakomediaa, kunnes koronavirus keskeytti tuotannon.

Peliä voi pelata jopa kaukosäätimellä. Netflixissä on nähty muutamia interaktiivisia kertomuksia, mutta tähän tietoon uusi Dragon's Lair on perinteinen elokuva.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< C Morella lievitystä... Netflixin Spider-Man... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

28.03.2020 klo 17.56

Reynolds saattaa vitsailla, mutta kun fani toivoi älytöntä juonta, joka käsittelee jatkuvaa kuolemista, Reynolds twiittasi sen olevan tärkein syy tehdä tämä.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova