Tuorein sisältö

HBO:n tammikuun tarjontaa: The Walking Dead, Batwoman - ja Frendit

17.12.2020 klo 17.57 | Luettu: 1230 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Rakastettu tilannekomediasarja Frendit (Friends) pyörii parhaillaan Suomen Netflixissä. Netflix on maksanut omaisuuksia tästä kunniasta, mutta jatkossa sarjan omistava Warner Media tahtoo esittää sitä omissa HBO-palveluissaan.

Jo tänä vuonna sarja siirtyi Yhdysvaltain Netflixistä Yhdysvaltain HBO Maxiin. Nyt on vahvistettu, että 1. tammikuuta 2021 alkaen HBO Nordic esittää sarjaa yksinoikeudella Suomessa. Kaikki jaksot ovat katsottavissa tuolloin siellä.

Tekijät eivät tahdo tehdä myöhäistä jatkoa, vaikka monet sarjat ovat lähteneet sille tielle. Ensi vuonna tiedossa on kuitenkin spesiaali, jossa näyttelijät palaavat muistelemaan sarjaa.

HBO Nordicin muita tammikuun tapahtumia:

1. päivä debytoi The Walking Dead -sarjan 10. kauden "spesiaalijakso" eli ilmeisesti kauden 16. jakso. Jakson oli tarkoitus valmistua huhtikuussa 2020, mutta se nähtiin Yhdysvalloissa vasta lokakuussa koronan vuoksi. Jakson oli myös tarkoitus olla kauden päätös, mutta toinen muutos on se, että kausi jatkuu jaksojen 17-22 merkeissä ensi keväänä.

8. päivä tarjolle tulevat A Discovery of Witches -fantasiasarjan toisen kauden kaikki jaksot.

8. päivä palveluun lisätään myös lainvalvonta-aiheisen NTSF:SD:SUV::-komediasarjan kolmas kausi vuodelta 2013. Palvelussa on tällä hetkellä 1. kausi.

19. päivä alkaa Batwoman-sarjan toinen kausi. Javicia Leslien näyttelemä Ryan Wilder on uusi Batwoman, koska Kate Kane on kadonnut (näyttelijä Ruby Rosen kyllästyttyä hommaan).

19. päivä alkaa myös amerikkalaisen jalkapallon maailmaan sijoittuvan All American -sarjan kolmas kausi.

22. päivä alkaa Vampyyripäiväkirjat- ja Vampyyrien sukua -sarjojen maailmaa laajentavan Legacies-sarjan kolmas kausi.

25. päivä debytoi Euphoria-sarjan toinen erikoisjakso, joilla paikataan 1. ja 2. kauden pitkää väliä. Elämäänsä ihmettelee tällä kertaa Jules, jonka näyttelijä Hunter Schafer on kirjoittanut jakson yhdessä sarjan luojan Sam Levinsonin kanssa.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tom Cruisella kilaht... Netflix-scifissä tai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova