Tuorein sisältö

Justice Leaguen ohjaajan versio maksaa kymmeniä miljoonia lisää ja saattaa kestää 4 tuntia

21.05.2020 klo 15.50 | Luettu: 716 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Eilen paljastui, että Justice League -elokuvan ohjaajan versio eli niin sanottu "Snyder Cut" on tulossa ensi vuonna HBO:n suoratoistopalveluihin. Ohjaaja Zack Snyder vaati sen julkaisua pitkään fanien kanssa. Snyder tiesi toki jo viime syksynä, että asiat ovat etenemässä. Tämän vuoden alussa hän esitti studiolle raakaversion.

Versioiden eroista on supistu pitkään. Snyder ei ole nähnyt Joss Whedonin viimeistelemää teatteriversiota kokonaisuudessaan, mutta hän lupaa oman versionsa olevan "täysi uusi asia": olemme nähneet noin neljänneksen hänen visiostaan.

Väitteeseen on helppo uskoa, jos lopullinen versio kestää 4 tuntia, eli kaksi kertaa teatteriversiota pidempään. 4 tunnin elokuva ja kuusiosainen minisarja ovat mahdollisia lopullisia muotoja. Tulossa on nimenomaan ohjaajan versio: jos Snyder olisi viimeistellyt teatteriversion studion toivomalla tavalla, se olisi kestänyt reilut 2 tuntia.

Snyder palaa työskentelemään alkuperäisen jälkituotantotiimin kanssa viimeistelläkseen editoinnin, tehosteet ja musiikin. Näyttelijöitäkin saatetaan vielä tarvita.

Sisäpiirilähteiden mukaan ohjaajan versio maksaa 20-30 miljoonaa dollaria lisää. Alkuperäinen versio maksoi 300 miljoonaa ja teki tappiota.

Mustapukuinen Teräsmies on yksi asia, joka ohjaajan versiossa nähdään lähes varmasti.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruotsalainen versio ... Lost Societyn levynj... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Bub

21.05.2020 klo 16.50 2 tykkää tästä

Epäilen vahvasti väitettä ettei Snyder olisi katsonut teatteriversiota kokonaan.
lainaa
dnlabfjd

21.05.2020 klo 21.48

otttaa huomioon miten moni normikatsoja haipyi teatterista kesken tai jatti kokonaan valista niin hellpo kuvitella et zack katsoi ehka puoli tuntia ja totesi kuin trump et taa on paskaa eika yhtaan sita mita ollin tekemas. tosin bvs oli ihan yhta huono etta enpa tieda toki zachim vefsiosta varmaan kiva wikien tayte tulee
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova