Tuorein sisältö

Miracle Workers: Dark Ages - Steve Buscemilla on sutinaa druidien ja vuohien kanssa

02.06.2020 klo 22.30 | Luettu: 331 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Dark Ages
Jaksot 7 ja 8: Day in Court ja First Date


Vasemmiston näkökulmasta kirjoitettu fiktio on joskus turhauttavaa. Kuningas on sarvekasta kypärää käyttävä psykopaatti, joka teloitti sisaruksensa seurapelin jälkeen - mutta kun hän saa tilaisuuden itkeä elämäänsä, hän eheytyy? Vitsi on se, että tämä on väliaikaista, mutta se on epä-älyllinen taustaväre, että diktaattoreilla on toivoa. Eipä tunnu olevan.

Toisaalta jos jakson olisi kirjoittanut oikeistolainen, se ei olisi vitsi, että oikeusjärjestelmä puolustaa vuohta, joka söi viljelijän vihannekset. Vuohi ei takuulla ollut edes paikalla ja vaikka olisikin, viljelijä oli itse mafiaan kuuluva narkkari ja vihannesten syöminen oli false flag -operaatio, jolla vegaani yrittää viedä vuohenjuuston valkoisilta heteromiehiltä? Jakso päättyy oikeiston pelkäämällä tavalla: mies ja vuohi saavat mennä naimisiin (nyt oikeisto joutuu menemään itsekin, kun melkein pakotetaan!).

Kolmiodraama vuohen, druidin ja Steve Buscemin välillä kiinnostaisi, mutta vuohi on jo unohdettu, kun herra paskanlapioija lämpenee kaveriensa solvaamalle pöheikön papittarelle. Tyttären ja neuroottisen prinssin orastavaan suhteeseen saadaan kolmas pyörä valitettavasti. Prinssi on prinssi ja Daniel Radcliffe, mutta hän on olevinaan altavastaaja, jolta komistus vie naisen. Ilmeisesti prinssin on oltava rohkeampi, koska myös keskiajan jämäkin leidi on kiertopalkinto, joka otetaan.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-5 ja 2-6 --- Jaksot 2-9 ja 2-10 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pako ja Kova laki: E... X-Menit omistava Dis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova