Tuorein sisältö

Doom Patrol 3-10: ei ikinä enää Doom Patrolia!

23.11.2021 klo 22.00 | Luettu: 965 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 10:
Amends Patrol


(4. kausi on virallistettu.)

Se selitettiin, miksi Robotman kuulostaa samalta kuin ihmisenä, mutta tänään kaikki aivot kuulostavat itseltään kaikissa robottikehoissa. En valita mutkan suoristamisesta vaan mutkista.

Muut hengailevat taikasumussa höpisten mielikuvitushahmojen kulkutaudista (?) ja siitä, pitäisikö muumion telakoitua säkenöivään toukkaan vapaaehtoisesti vai väkisin. Sumujuonien johdosta hahmot saavat takaisin voimia, joiden menettäminen oli siis ajanhukkaa.

Vetelä nainen ja aikamatkustaja ovat törmäyskurssilla kuin kottikärryt ja partakone. Aikamatkustaja nollaa muistinsa taas, joten vetelys ei jaksa. Matkaaja ei haihdu ilmaan, vaan asettuu taloksi (taas), mikä uskomatonta kyllä on jämäkin kohtalo kauden pääviholliselle tähän mennessä.

Kun Robotman melkein tuhoaa pitäjän uudessa jättikehossa, kaverit pysäyttävät hänet. He tiedostavat estäneensä vain omat sähellyksensä, mutta he päättävät kokeilla sankaruutta (taas). Kausi päättyy, kun he käyttävät aikakonetta parin minuutin matkaan, vaikka he tietävät koneen pyyhkivän muistot. Voi että kun on eksentristä.

Sinänsä näiden pässinpäiden katoaminen tuntemattomaan tarralaput otsassa täyttää spesifistiset tarpeeni paremmin kuin heidän kuolemansa, sillä kuolemalta vietiin jo merkitys. Myönnän myös huvittuneeni robottien kankeista yrityksistä elää.

Mutta ei ikinä enää Doom Patrolia. Kun voihkin "ei ikinä enää", muistan yhden elämäni parhaista hetkistä, eli 6. luokan kevään: "ei ikinä enää puukäsitöitä".


Keskiarvo 34 jakson jälkeen:


< Jakso 3-9

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Katso Jurassic World... Teräsmiehen koirasta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova