Tuorein sisältö

Uusi The Batman -elokuva saa rinnalleen HBO-sarjan

10.07.2020 klo 23.35 | Luettu: 2325 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Vau, olen väsynyt, sillä luin väärin ja uskoin 10 sekuntia tosissani, että Batman itse saa tv-sarjan. Ei Batmanin oppipoika (Titans). Ei yksi Batmanin serkuista (Batwoman ja Powerless). Ei Batmanin tytär (Birds of Prey). Ei Batmanin hovimestari (Pennyworth). Ei Batmanin kaupunki (Gotham).

Mutta: uutinen on tämä. Ensi vuonna valmistuvan The Batman -elokuvan ohjaaja Matt Reeves kehittelee HBO-sarjaa, joka sijoittuu samaan jatkumoon. Kyseessä on Gotham-sarjan jonkinasteinen uusi versio: kyttädraama, joka kertoo tarinoita rikosten riivaamasta kaupungista. Voimme kaikin mokomin toivoa, että Batman näyttää naamaansa joskus. Häntä näyttelee tässä jatkumossa Robert Pattinson.

Mukana suunnitelmassa on Boardwalk Empire -sarjan luoja ja The Sopranos -sarjan tuottaja Terence Winter, joten korkea laatu on tavoitteena. Tekijät maalailevat, että The Batman -elokuva aloittaa uuden Batman-universumin, mikä on siinä mielessä outoa, että edellinenkin on yhä käynnissä.

Sarjalla ei ole vielä nimeä. Poliiseihin niinikään keskittyvän Gotham Central -sarjakuvan nimi on harkinnassa.

Elokuvassa Zoë Kravitz on Kissanainen, Paul Dano on Arvuuttaja, Colin Farrell on Pingviini, John Turturro on mafiapomo Carmine Falcone, Jeffrey Wright on komisario Gordon ja Andy Serkis on Alfred Pennyworth, joten tv-sarjassa varmasti vierailee muutama tuttu lärvi, vaikkei sen näyttelijöitä ole vielä vahvistettu.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Doom Patrol 2-5: mun... Korona lopetti KISS-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova