Tuorein sisältö

Brave New World 1-4: The Matrixin pilleritarjous, mutta toisinpäin

30.07.2020 klo 22.00 | Luettu: 2103 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
Swallow


Juntti tutustuu kaupunkiin kuin King Kong: jotkut tahtoisivat hänet häkkiin, mutta hän pötkii pakoon ja kipuaa orgiaklubin tolppaan. Alas häntä ei ammuta. Konfliktin epäselvyys on yhä ominaisuus. Kliseissä marinoitu katsoja olettaa, että jakso esittelee pahiksen synkkine suunnitelmineen, kun eräs elitisti salailee henkilökohtaista tragediaa, mutta hänkin vain yrittää ylläpitää status quota.

Edelliset jaksot menivät junttilassa, joten oli luonteva pohtia nyt, voisiko elitistiseen muovimaailmaan sopeutua. Armeijamainen järjestys ei olisi ongelma: jäykkyys ei kytkeydy tappamiseen ja muuhun toksiseen äijäilyyn, joten se olisi hermolepoa introvertille. Muu ei olisi. Lopullinen vastaus on ei, sillä se on liikaa, että muut voivat vierailla silmäkamerassasi, mutta kysymystä oli ensin ajateltava sillä tapaa käytännönläheisesti, että jos joka tapauksessa kirjoitan netissä Helinä-keijulle tumputtamisesta, kehtaisiko sitä pitää webkameraa aina päällä, jos vastineeksi kaikki hyväksyisivät toisensa (lääketokkurassa).

Lyhyt jakso nimensä mukaisesti vie juntin tilanteeseen, jossa mielialalääkitys alkaa maistua. Äitinsä hän jo menetti. Isästään hän oppii vastaavissa jos hieman koomisemmissa merkeissä kuin Luke Skywalker. Ei ole pakotietä vielä. Tärkeimmän eliittimiehen mielialavaihtelut ovat loogisia, ällön maireuden karistessa taas vaiheittain, kun hän on rauhoittunut vaaratilanteen jälkeen. On aikaa nähdä oman maailman säröt.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marilyn Manson julka... F1-kuskilla koronavi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova