Tuorein sisältö

Doom Patrol 3-8: läs-... kehomyönteinen Brendan Fraser astuu todellisuuteen

16.11.2021 klo 23.00 | Luettu: 1131 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 8:
Subconscious Patrol


Sankareiden kuolema oli tekosyy märehtiä mielipahaa unissa. Tällä kertaa kostonhimoisten kummajaisten luomien lentävien päiden hyökkäys on tekosyy märehtiä mielipahaa unissa. Sarja on vaihteleva verrattuna Batwomaniin, joten tästä ei tule toista sarjaa, jonka lopetan kesken kauden - mutta anna niskalaukaus, jos aloitan seuraavan.

Kyborgin unen teema on lapsuuden tumma action-figuuri. Kuulin hiljattain Sun-Manista ja aion hankkia hänet He-Man-kokoelmaani, joten idea on ymmärretty. Hullu-Jaanan unessa on rakastamiani muppetteja. Lihava Brendan Fraser palaa Robotmanin unessa kuten toivoin edellisen unen aikana. Tällaisesta "hienoudesta" huolimatta ulisin kaivatessani tarinaa.

Kun tyypit ovat jumissa unissa, heidän alitajuiset versionsa astuvat todellisuuteen, joten se tiimi joutuu tositoimiin! Eivät he mitään tee, vaan märehtivät mielipahaa vertaistukiryhmässä.

Edistystä tarjotaan sekunti, muttei jaksoon mahdu edes Dadan sisarkuntaa, vaikka he kriisin käynnistivät. En ole päässyt yli kynttilähirviön haihtumisesta, enkä itseasiassa alkuperäisen roiston Mr. Nobodyn loppulässähdyksestä, joten pillini ovat pitkälti pussissa.

(Se on jo refleksi, kun kirjoitan "lihava Brendan Fraser". Moni kirosi todellisuuden luonteen nähtyään Iso-Arskan ensimmäiset lööbailutissit paparazzikuvissa, ja tämä on vastaava kriisi, jos näit Viidakon Ykän teatterissa 1997.)


Keskiarvo 32 jakson jälkeen:


< Jakso 3-7 --- Jakso 3-9 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tom Hanks löytää Elv... Näin saatiin Vain el... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova