Tuorein sisältö

Brave New World 1-3: yö jona rehelliset duunarit kiusasivat oikeita ihmisiä

28.07.2020 klo 23.00 | Luettu: 2804 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
Everybody Happy Now!


Tarina jatkuu hilpeän nurinkurisena. Tulevaisuuden huume-eliitti on alistanut luomujuntit näyttelyesineiksi, mutta kun juntit kapinoivat, juntit esitetään roistoina.

Aluksi vaikuttaa siltä, että jakso määrittelee sen, mikä on hyvää ja normaalia. Alden Ehrenreichin näyttelemä kiltti juntti pelasti kaksi elitistiä muiden vihalta. Demi Moore näyttelee hänen juoppoa äitiään, joka terävöityy ja on valmis puolustamaan vieraita. He kaksi siis edustavat keskitien ihmisiä, jotka vain tahtovat elää rauhassa? Väärin taas. Mooren hahmo on entinen elitisti, joka tahtoo takaisin muoviseen huumeparatiisiin. Viina ei tuo vastaavaa helpotusta kuin Pez-napit.

Veikkaan sarjan loppuvan kesken, sillä sekä draama että musta huumori vaativat vinksahtanutta asennetta katsojalta. Kaikki kommentoi todellista elämää jostakin kulmasta: ei vain ole selvää, kenen kanssa pitäisi olla samoilla linjoilla. "Kiltti" ja "sankarillinen" juntti onnistui vahingossa avustamaan myös aseellisessa kapinassa, eikä häneltä löydy reaktiota niin sanotun rakkaansa kuolemaan. Hän on pihalla, mikä tekee siitäkin hauskaa, kun äiti kieltää käyttämästä äiti-sanaa, koska arvokkaat ihmiset tehdään koeputkessa.

Tyypit pääsevät takaisin utopiaan tai dystopiaan. Ymmärrettävästi kovia kokenut elitisti tahtoo palata arkeen, kun taas pelkkiä kyyneliä kokeillut näyttäisi kyseenalaistavan pillerikuurinsa. Kiltti juntti pistetään häkkiin möykkäämään, mutta hän pääsee ulos. Kaikki on hyvin! Loppu.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vanhempani lihottiva... Dee Snider tietää ke... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

30.07.2020 klo 10.30 1 tykkää tästä

Tykästyin tähän sarjaan enemmän kuin aluksi ajattelin, 3.5 tähteä tuntuu aika oikealta. Vielä pari jaksoa jäljellä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova