Tuorein sisältö

Dark 11/26: Mad Max Lappi

22.08.2020 klo 17.20 | Luettu: 1494 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 1:
Anfänge und Enden


Uusi kausi, uusi köyrintäkohtaus zoomauksella miehen perseeseen, jos vaikka ehdit unohtaa, miksi tv-sarjoja katsotaan.

Kohtaukset, joiden mukaan paha pappi on saanut Noah-nimen Adamiksi itseään kutsuvalta mystiseltä arpimyyrältä, tarjoavat mukavan selvennyksen, sillä "arkkia" väsäävä Nooa tuntui aiemmin vitsiltä, eikä salajuoneen kuuluvalta koodikieleltä. Sekin on ryhdikkyyden tuntua tuova ilmoitus, että nykyisyyteen sijoittuva aikataso on johtamassa maailmanloppuun jo muutaman päivän sisällä, vaikka koko kausi kertoisi noista päivistä. "Nyt mentiin".

Maailmanloppu tarkoittaa Mad Max -meininkiä havumetsässä. Kausien välillä piti jännittää, mitä Jonas kokee tulevaisuudessa, ja vastaus on, että käppäilyä ja likaisten selviytyjien arveluttavaa uskonnollisuutta. Tulevaisuuden Jonas nykyisyydessä saa aikaan vaatimaani samaistumispintaa, kun hän vakuuttaa itsemurhan partaalla olevalle äidilleen olevansa hän. Sarjalla ehkä viimein on päähenkilö. Ei ole tapana antaa pisteitä lopputempuista, mutta kun nuorempi Jonas löytää raunioista sykkivää mönjää, tahdoin tietää, mitä hän duunaa ensi kerralla, ja ehkä se on koko jakson ansio.

Sirpaleisuus koettelee yhä keskittymiskykyä. Pienellä kelaamisella useimmat naamat kytkeytyvät johonkin ja uskon kaiken saippuan alustavan universumin posahtamista, mutta on se hieman väsynyttä, kun myös täysin pihalla olevat hahmot jatkavat katoamisten ja aikamatkaluolan tutkimista kuten 10 jaksoa sitten.


Keskiarvo 11 jakson jälkeen:


< Jakso 1-10 --- Jakso 2-2 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tampereen Blockfest ... Enää muutama päivä o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova