Tuorein sisältö

Dark 19/26: Ihmeellinen on elämä, ihan siis ilman sinuakin -versiona

30.09.2020 klo 23.00 | Luettu: 1564 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 1:
Deja-vu


Ylistetyn, visionäärisen, yhtenäisen tarinan kertovan scifisarjan viimeinen kausi alkaa, eli miehen perse heiluu panokohtauksessa.

Toisen todellisuuden Martha pelasti Jonasin. Nyt Martha luonnollisesti istuttaa Jonasin itsensä puoli tuntia nuoremman version eteen ja häipyy, jotta molemmat nuoret olisivat pihalla.

Mutta ehkä ideat avautuvat nopeasti. Aikamatkustuksen luomaa Jonasia ei ole ollut olemassa tässä todellisuudessa. Mesta on osa luuppia, mutta näin ensialkuun sitä kokee saavansa tuntumaa ajasta ennen luuppia. Tarjolla on toivomiani muutoksia maailmanjärjestykseen, mutta kuten putken alussa epäilin, tokkopa tajuan kaikkia.

Jakso on eräänlainen Ihmeellinen on elämä -skenaario. Ei Jonas sitä hämmästele, miten synkkää elämä olisi ilman häntä, mutta ei hänenkään kannata itseään tappaa: ikävät tapahtumat jatkuisivat kahdessa todellisuudessa joka tapauksessa. Onko se huijausta, ettei vanha & kiero Jonas olekaan kaikki kaikessa? Uusi, itsensä eri versioiden kanssa hengaileva arpinaama vaikuttaa dumpatun pahan papin korvikkeelta eli julmalta agentilta, mutta muutokselle on jokin syy, joten paljonko legendaa vedetään hatusta, jotta kaikki saadaan selitettyä?

Luupin muuttaminen ei ole onnistunut, paitsi että keski-ikäinen Jonas vaikuttaa tapaavan vaihtoehto-Marthan ensi kertaa. Onko se yksi merkittävimmistä käänteistä koko sarjassa? Kiinnostuneena kyselen.


Keskiarvo 19 jakson jälkeen:


< Jakso 2-8 --- Jakso 3-2 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scorpionsin tyypit h... Possentai lähestyy, ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova