Tuorein sisältö

Lovecraft Country 1-8: Brunbergin suukkojen entinen logo hyökkää

05.10.2020 klo 23.00 | Luettu: 1614 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 8:
Jig-a-Bobo


Jekkujen sitominen yhteen alkaa ajoissa, kunhan se jatkuu. Uusi idea jää sivujuoneksi: maagiset rasistikytät kiroavat Dee-tytön, jota pahat stereotypiat jahtaavat. Pysyt kärryillä teemasta, vaikka "häh" on joskus haettukin reaktio. Juoni on ehkä se, että herra Atticus kuolee ennustuksen mukaan, ellei päivänsäteitä ja menninkäisiä temmota tyhjästä, mutta jakso toteaa monin tavoin, että todellisetkin afroamerikkalaiset pelkäävät "ennustettua kohtaloa". Katsoin perään kaksi jaksoa Darkia ja esimerkiksi sen sarjan olemassaolon syystä ei ota tolkkua edes 20 tunnin kohdalla.

Ilmeisin epäkohta on tämä. Aiemmin sivuhahmo katosi discoafron utopioihin ja yksi jakso paloi lonkeropornohirviön esittelyyn. Nyt hirviö pikaisesti muistuttaa ennustaneensa Atticusin kohtalon. Atticus mainitsee, että utopian aikana hänkin tilttaili universumissa, joten nyt hän tietää "Lovecraft Countryn" olevan hänen tulevan poikansa romaani. Häh? Maalaisjärjen mukaan päähenkilön paluu tulevaisuuteen ansaitsee jakson ja satunnainen ennustaja ei, mutta kuka tietää.

Moni tahtoo muuttaa taikuudella kohtalonsa. Sankarit ovat tehneet diilin paholaisen kanssa sietäessään transnoidan tempauksia. Noita epäilee, ettei musta matami välitä kansansa kriiseistä niin kuin velvollisuus olisi. Noidan hilpeän nyrjähtänyt logiikka vaikuttaa harkitulta, vaikken tiedä, mitä hän meinaa. Jälleen hän muuttuu mieheksi ja matami valkoiseksi. Sitten he panevat, kunnes matami verisesti kuoriutuu valkoisen naisen sisältä - katkeamattomassa otoksessa. Hik. Neljä tähteä on matalahko arvosana sellaiselle.

Useimmat hahmot ja suhteet edistyvät ja lopussa kytät ja Doomin pinkkidemoni mesoavat kuten sarjan alussa, joten kaudella on saumaa olla ehyt ja tyydyttävä.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jakso 1-7 --- Jakso 1-9 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Löytyykö pöytälaatik... Dune lykkääntyy reil... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova