Tuorein sisältö

Liittoutuvatko Tom Holland, Andrew Garfield ja Tobey Maguire seuraavassa Spider-Man-leffassa?

14.10.2020 klo 21.45 | Luettu: 5215 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Seuraavassa Spider-Man-elokuvassa nähdään Tom Hollandin näyttelemä Spider-Man, Jamie Foxxin näyttelemä Elektro ja Benedict Cumberbatchin näyttelemä Doctor Strange.

Foxxin Elektro on aiemmin kohdannut Andrew Garfieldin näyttelemän Spider-Manin. Doctor Strangen seuraavan oman elokuvan nimi on Multiverse of Madness. Marvel-pomon mukaan Spider-Man on ainoa hahmo, joka voi kulkea ulottuvuuksien välillä. Kun niin sanottiin, olettama oli se, Hollandin Spider-Man astuu siihen universumiin, josta löytyy Tom Hardyn näyttelemä Venom.

Mutta eikö tilanne näytä hieman siltä, että kaikkien universumien olemassaolo tunnustetaan ja sen jälkeen kaikki on mahdollista?

FandomWire väittää sen olevan varmaa tietoa, että Hollandin, Garfieldin ja Tobey Maguiren Spider-Manit liittoutuvat: sopimukset on jo allekirjoitettu. Hollywoodin isoimmat sivustot eivät uutisoi asiasta, joten ollaan vielä varovaisia.

V2.fi haaveili Foxx-uutisessa, että eri todellisuuksien Spider-Manien on liittouduttava, kun konnat tekevät niin ensin. On siis helppo väittää, että juuri sellainen leffa on tulossa, mutta toisaalta on vaikea keksiä, miksi Foxx on palkattu, jos ei tämäntapaisesta syystä.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tom Hanks Bourne-ohj... Parempi myöhään kuin... >

Keskustelut (4 viestiä)

RandomSwinger

15.10.2020 klo 01.09 1 tykkää tästä

En ole sarjiksia lukenut, joten täytyy kysyä. Miksi vitussa "Spider-Man on ainoa hahmo, joka pystyy matkustamaan ulottuvuuksien välissä? Noin loogisesti ajatellen esim. Doctor Strange olisi voimiensta puolesta tähän temppuun soveltuvampi jäbä.
lainaa
Tobeyoliparashämis

15.10.2020 klo 04.06

Itse veikkaisin että tähän keksitään samantyyppinen juoniratkaisu kuin X-Men Days of Future Past leffassa, jossa Logan on ainoa hahmo, joka voidaan lähettää menneisyyteen. Hämikselle varmaan keksitään vastaavanlainen tekosyy miksi hän olisi ainoa joka pystyy hyppimään ulottuvuuksien välillä.

Näinhän se ei ole tietenkään sarjakuvissa ja Marvel-pomo vaan satuilee.
lainaa
Tuni

15.10.2020 klo 12.54 1 tykkää tästä

Mie ku luulin et Andrewn hämistä lopetettiin, kun andrewlla ja Sony pomolla oli joku kiista?
lainaa
Killer_bunny

21.10.2020 klo 12.08

Jaahas, että sellasta aattelin että kun oon nähny tollasia Spider-man Homesick trailereita jossa näkyy sitten toi Tom Hardyn venom nii oon vaa luullu että ne on feikkejä mutta jos kaikki Tobey, Tom ja Andrew liittoutuu nii se on sit aika siistiä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova