Tuorein sisältö

Mads Mikkelsen vahvistetusti korvaa velho Deppin; haaveilee yhä Hannibalista

26.11.2020 klo 15.50 | Luettu: 428 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Johnny Depp sai potkut Ihmeotukset-leffoista yksityiselämän sotkujen vuoksi. Pian huhuttiin, että Mads Mikkelsen on ykkösvalinta korvaajaksi.

Nyt se on virallista. Mikkelsen näyttelee pahaa velhoa Gellert Grindelwaldia nimeämättömässä Ihmeotukset 3:ssa, joka lykkääntyi vuoden 2022 kesälle Deppin lähdön jälkeen. Kuvaukset ovat käynnissä.

Ensimmäisessä osassa Grindelwaldin valeasua näytteli Colin Farrell. On spekuloitu, että hän on liian kiireinen palatakseen. V2.fi spekuloi: ehkä jokainen viidestä leffasta voi käyttää eri näyttelijää ja tehdä potkuista ominaisuuden.

Lähde: Deadline

Mikkelsen toivoo yhä, että hänen tähdittämänsä Hannibal-sarja saa 4. kauden. Mitä pidempi väli kausien väliin jää, sitä useammista ihmisistä tulee seuraajia, hän uskoo. Hannibalia on esitetty Yhdysvaltain Netflixissä tänä vuonna, mikä on tuonut vähintään pari uutta fania.

Mieluiten tiimi menisi Uhrilampaat-romaanin reviirille, minkä oikeussotkut ovat tähän mennessä estäneet. Se on se kuuluisin Hannibal Lecter -tarina ja tv-sarja harrastaisi omia hulluja juttujaan sen varjolla, Mikkelsen tuumii. Hän tietänee potentiaalisesta suunnitelmasta enemmän kuin näyttelijät yleensä, sillä hän mainitsee, että joidenkin hahmojen sukupuolet saattavat vaihtua ja kaksi hahmoa saatetaan yhdistää.

Kilpailijoiden halu tehdä Clarice Starlingiin keskittyvä esiosasarja on isoin este Uhrilampaat-kaudelle, mutta muunkinlainen 4. kausi on teoriassa mahdollinen.

Lähde: Indiewire

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Helsingin Kaisanieme... Netflix-trilleri The... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova