Tuorein sisältö

The Mandalorianin Ahsoka Tano poseeraa omassa julisteessaan

30.11.2020 klo 20.45 | Luettu: 1279 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Rosario Dawson näyttelee Ahsoka Tanoa ensimmäistä kertaa The Mandalorian -sarjan uusimmassa jaksossa. Ahsoka on animaatiosarjassa Star Wars: The Clone Wars debytoinut Anakin Skywalkerin oppilas, joka lähtee omille teilleen ennen Sithin koston tapahtumia ja jatkaa seikkailujaan muissa medioissa.


The Mandalorianin episodimaisuudesta johtuen siitä ei ole takeita, että Dawson esiintyy useammassa kuin yhdessä jaksossa. Toisen kauden muut nimekkäät sivuhahmot eivät ole niin vielä tehneet. Dawsonin debyytin ohella mm. Temuera Morrisonin paluusta uutisoitiin jo kuukausia sitten, mutta Jango Fettiä ja kloonisotilaita elokuvissa näytellyt Morrison on kirjaimellisesti vasta vilahtanut sarjassa. Siihen verrattuna Ahsoka oikeasti esiintyy jaksossaan.

Tuo kappale on vastaus ulkomaalaisilla sivustoilla esiintyviin kommentteihin, joiden mukaan Ahsokan pelkkä mainitseminen näin varhain on spoileri. Tuoreella julisteella Disney neuvoo häntä mainostamaan ja yleisesti ottaen juonipaljastuksiin tarvitaan myös juonta.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lasertähtäin terrori... Arch Enemyn ja Behem... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova