Tuorein sisältö

The Mandalorian 2-6: syy miksi sarja on tehty

04.12.2020 klo 22.30 | Luettu: 2859 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
The Tragedy


Hyvä: mando ilmaisee tunteita leikkiessään vauva-Yodan kanssa. Huono: internet himoisee vähintään viikon vauva-Yodan palloa. Vastaavasti kävi esim. kun vauva söi keksin.

Ja ehkä fanit rakentavat pihoilleen Stonehengen taivassäteellä. Se on tapa kutsua jedejä. Vakuuttuisin, jos puheluun vastaisi: A. nuorennettu Mark Hamill, tai B. Ahsoka Tano tokkuraisena pyjamassa, sillä hän käski etsiä jedejä näin, vaikka hänen pitäisi tajuta, että hän on itse noin ainoa sellainen. Kukaan ei vastaa vielä.

Moni sai kritiikkiä Ahsokan "spoilaamisesta" otsikoissaan, joten ryhdyin luovaksi. Syy miksi sarja on tehty on tietenkin Boba Fettin suosio. Tänään Temuera Morrison oikeasti näyttelee Bobaa vilahdettuaan aiemmin. En välitä vanhasta naamari-Bobasta, mutta Morrisonin Jango Fettiä rakastan. Boba kihtisenä, kärsineenä ukkona on taas yksi kiehtova hahmo, jolla ei tehdä jatkossa mitään?

Väärin, ehkä. Se ei ole ihanteellista, että juhlin sankarin vastoinkäymistä, mutta mandon aluksen tuhoutuminen standardinmukaisen stormtrooper-iskun jälkeen on kutakuinkin aidoin käänne sitten sarjan alun. Hänen on jatkettava muiden kuten (epäilyttävän kunniallisen) Boban kanssa! Hän aikoo kilauttaa myös Bill Burrille! Huomasin, että vauva-Yoda kidnapataan, mutta sen käänteen voisi kumota nopeastikin, jos mandolla olisi oma alus.

Paha Giancarlo Esposito suostuu vaihtamaan ilmettä vauva-Yodan nähdessään, joten kyllä meitä nyt hemmotellaan. Pidän jakson lupauksista, joten ehkä kauden kankea poukkoilu johtaa tyydyttävään, simppeliin huipennukseen, jossa tunnemme likaisen tusinan, joka suorittaa tehtävän. Ei visuaalisen osaamisen kylkeen rakettitiedettä tarvita.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Emma Stone jätti La ... Star Trek: Discovery... >

Keskustelut (1 viestiä)

Leimu

05.12.2020 klo 00.09 5 tykkää tästä

Mä sain orgasmin tästä jaksosta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova