Tuorein sisältö

Marvel-fanin pikkujoulut: WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier ja Loki uusissa trailereissa

11.12.2020 klo 03.45 | Luettu: 1231 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

15. tammikuuta alkava WandaVision on ensimmäinen tv-sarja, jonka on tuottanut Marvel Studios. Monet Marvel-hahmoista kertovat sarjat sijoittuvat teoriassa Marvelin elokuvauniversumiin, mutta nyt alkaa uusi aika, jossa sama studio vastaa elokuvista ja tv-sarjoista.

Wanda eli Scarlet Witch ja Vision-androidi ovat jumissa todellisuudessa, joka näyttää vanhoilta komediasarjoilta. Se ei ole tapa säästää, vaan elokuvien mittaluokassa ollaan: kauden budjetti on 150 miljoonaa dollaria. Uusi traileri:


The Falcon and the Winter Soldier alkaa 19. maaliskuuta. Pojat ovat Captain American liittolaisia ja Kapun perintö on yksi sarjan keskeisistä teemoista. Daniel Brühl palaa Captain America: Civil War -elokuvan roistoksi eli paroni Zemoksi.

Ensimmäinen näyte:


Loki on kuollut, mutta kun Avengers: Endgamessa matkustettiin takaisin Avengers-elokuvan tapahtumiin, paikallinen Loki onnistui pakenemaan Tesseractin avulla. Toukokuussa alkava sarja kertoo tämän Lokin seikkailuista - ihmiskunnan historiassa?

Varhainen juonikuvaus väitti niin, mutta ensimmäisessä trailerissa meneillään on kaikenmoista.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Disney+ lupaa tarjot... Marvel julkisti sarj... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

11.12.2020 klo 11.16 1 tykkää tästä

Wau tämä Wanda on kyllä jotain erilaista. Ajatustasolla iskee, katsotaan kuinka toimivaa tarinankerrontaa sitten lopulta on. Loki menee myös katseluun.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova