Tuorein sisältö

Chris Pine tähdittää Dungeons & Dragons -elokuvaa

15.12.2020 klo 12.00 | Luettu: 1529 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Keskiaikafantasiaa nähdään pian enemmänkin kotiruuduilla, kunhan korona sallii sarjojen tuotantojen alkaa ja jatkua. Dungeons & Dragons pelaa omaa peliään suuntaamalla isolle kankaalle. Klassisen pöytäroolipelin maailma on laajentunut romaanien, sarjakuvien, videopelien, animaatioiden ja myös halpojen kökköleffojen keinoin, mutta valtavirran hittituote olisi yhä saavutus.

Osa vastuusta asetetaan Chris Pinen harteille. Kapteeni Kirk ja Wonder Womanin poikaystävä on ensimmäinen mukaan lähtenyt näyttelijä. Ideaalista olisi se, että hän saa itse päättää, näytteleekö hän örkkivelhoa, barbaarimuijaa vai jättiläishobittia ja sitten nopalla arvotaan, kuoleeko hän ensimmäisessä kohtauksessa, mutta leffalla on kiinteä käsikirjoitus.

Jonathan Goldstein ja John Francis Daley vastaavat siitä ja ohjauksesta. He ovat ohjanneet Game Night -komedian ja osallistuneet mm. Spider-Man: Homecomingin kirjoittamiseen.

Korona on lykännyt tätäkin projektia: ensi-ilta siirtyi vuoden 2021 marraskuulta keväälle 2022.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mariskan joulubiisis... Legion-sarjan luoja ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Snails

15.12.2020 klo 15.04 1 tykkää tästä

"Let their blood rainnnnnnn frommm the skyyyy!!!"

Fantastinen (pun intended) uutinen. Olenkin odotellut, milloin DD-franchise palaa/saapuu valkokankaalle, semisti edelliskertoja paremmalla tuotantosuunnittelulla. Sieltä löytyy kuitenkin lorea ihan loputtomasti, otetaan nyt vaikka Dragonlance niin äkkiä saat tehtyä 6 elokuvan tuplatrilogian ja sen jälkeen prequel-trilogian tarvittaessa helposti.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova