Tuorein sisältö

WandaVision 5/9: melkein huomasin erään Marvelin isoimmista käänteistä

05.02.2021 klo 22.00 | Luettu: 1166 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 5:
On a Very Special Episode...


Varoitan juonipaljastuksista aina joskus, kun paljastettavaa on.

Se hädin tuskin ansaitsee maininnan, että Wandan psykoosi mukailee nyt löyhästi 80-luvun komedioita. Kun Wandan ja Visionin kaksoset kasvavat vauhdilla, Visionia ihmetyttää, miksi naapurin täti nielee kaiken ja mitä järkeä muussakaan on.

Jakso on pääpiirtein puolikuiva, asioita vahvistava siirtymä. Wanda tosiaan on varastanut Visionin ruumiin. Se yllätti, kun Wanda itsetietoisesti käveli ulos psykoosista uhoamaan valvoville agenteille, mutta jakso ehtii peruuttaa: ei Wanda kaikkea ymmärrä.

Luin joskus uutisen, jonka mukaan X-Men-leffojen Elohopea Evan Peters nähdään "tuntemattomassa roolissa". Tiesin sarjan aloittavan multiversumi-tarinan. En silti tajunnut lopetusta: oletin, että Wandan veljeä Elohopeaa näytelleen Aaron Taylor-Johnsonin tilalla nähtävä "joku pullamössöpoika" on sitcom-parodiaa, koska se on hahmojen reaktio. Surullisenkuuluisa kasvomuistini tilttasi, koska yritin nähdä edessäni puolitutun Taylor-Johnsonin, enkä toista puolituttua. Googletin sentään heti.

Saa päristä. Pärisen, kun multiversumilla tehdään jotakin: rakastan X-Menejä. Se rohkea asenne, jolla WandaVision on rahoitettu, tulee johtamaan uniikkiin osumaan joskus ja toivottavasti se on She-Hulk-sarja, joka sarjakuvia mukaillessaan voi olla jotakin Ally McBealin, Flash Gordonin ja kuntosalille sijoittuvan fetissivideon väliltä. My momma always said, Marvel is like a box of chocolates.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 4 --- Jakso 6 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sara esittää Kikkaa ... Uusi Resident Evil -... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova