Tuorein sisältö

Snowpiercer 2-3: juonikkaampi vaihe toimii kuin junan vessa

09.02.2021 klo 23.00 | Luettu: 1588 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 3:
A Great Odyssey


Vaikkei jakso olisi ratkaisevasti edellisiä parempi, miellyttävää on se, että sarja keskittyy osaamisalueisiinsa paisuttelun sijaan. Siihen valmistaudutaan, kun scifijuna aikoo kääntyä jyrkästi ja jyskyttää ylös vuoristossa, joten muistamme, missä olemme. Tärkeintä on se, että Sean Bean vahvistaa oivaltaneensa, että on jännempää pelata pahan karismapommin kaikki kortit kuin huitoa puukolla.

Telakoituneiden junien välillä on rauha kuin Korean niemimaalla. Sankaritkin laskelmoivat. Se sanotaan suoraan, että Beanin pahuus näkyy tarpeena manipuloida ja asettaa jopa alaiset toisiaan vastaan, ja yhä terävämmin se näkyykin. Jennifer Connelly taitaa jo voittaa takaisin tyttärensä, joka on katkerana hengaillut Beanin kanssa, mutta tytär joutuu vielä tekemään päätöksiä ja tilaisuuksia tulee, Connellyn hypätessä junasta tutkimaan ilmastonmuutosta. Jos Connelly kupsahtaa, ehkä näen sen tyttären silmin.

Alussa kun opimme lisää Beanin jääörkistä nimeltä Bob, mieleeni harhaili Double Dragonin hilpeämpi friikki Bo Abobo ja sitten Alyssa Milanon takapuoli samasta leffasta ja sitten Connellyn perseily Unelmien sielunmessussa - mutta jakso voitti huomion takaisin tältä hormonihäiriöltä. Juuri aloittamani 30 Coins (arvostelu) tarjoaa tujakkaa sekoilua, mutta jos rahkeet eivät tujakkuuteen riitä, hillitty johdonmukaisuus voittaa sekoilun.


Keskiarvo 13 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tässä ovat Remppa va... Erika Vikman on soit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova