Tuorein sisältö

WandaVision 6/9: Scarlet B-... Witch käyttää oikeaa asuaan halloweenina

12.02.2021 klo 23.00 | Luettu: 1934 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 6:
All-New Halloween Spooktacular!


Tyylinvaihdos. Tyylivirhe! Käänteenpuolikas. Viikon tauko.

Toista. Profit.

Tarina etenee taas, mutta sitä turhempi on tyylinvaihdos syödessään aikaa ja energiaa. Pitää ihmetellä, onko uudessa vuosikymmenessä ja halloween-teemassa juju, samalla kun Elohopea ja lasten supervoimat pyritään vakiinnuttamaan simppeleillä vitseillä. Se hymyilyttää X-Men-leffat muistaen, että tämä Elohopea on "päheä setä" eli tyhjäntoimittaja.

Wanda tiedostaa tekonsa, mutta kieltäytyy vastuusta. Maailman ulkopuolella nörtti ymmärtää häntä, koska kukapa ei alistaisi kaikkia oikkujensa orjiksi. Nörtit ryhtyvät väkivaltaisiksi, kun armeija aukoo heille, joten on kiva tietää leffojen pohjalta, ketä kannustaa.

Sen sijaan, että armeija mokaisi selkeällä tavalla, Vision karkaa ja Wanda laajentaa maailmaa siksi. Viikon tauko! Pihahtaisin jo mainoskatkolle. Marvel Studios ei varsinaisesti tiedä, mikä on tv-sarja (tämän ollessa studion ensimmäinen): tekele on silvottu leffa, joka imitoi episodimaisuutta turhilla stunteilla.

Ainakin leffa voisi yksinkertaistaa homman näin: toisen leffan lopputeksteissä Wanda pillittää, lusikoi Ben & Jerry's -saavia ja vahtaa Frendejä, joten omassa tarinassaan hän yrittää ylläpitää Frendit-maailmaa, jonka logiikka rakoilee tiukan juonivetoisesti. Jos sitcomien hittiparaati ja muu epäolennainen siivottaisiin, Wanda ehtisi näyttäytyä traagisena roistona, josta välittää.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 5 --- Jakso 7 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jack Black on Border... 30 Coins 1-3: viikon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova