Tuorein sisältö

M.O.D.O.K. 1-7 ja 1-8: kolmiodraamat ovat johtaneet järkevämpiinkin perhesurmiin

09.07.2021 klo 21.00 | Luettu: 1513 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 7 ja 8:
This Man... This Makeover! ja O, Were Blood Thicker Than Robot Juice!


Nimihenkilön lähes-ex-vaimo deittailee Wonder Mania. M.O.D.O.K. yrittää tunkea väliin botoxia naamassa ja irtoperse haarniskaan liimattuna, mutta ensimmäinen paljastus on se, että emäntä on aktiivisempi juonittelija. Supersankarin tapailu vauhditti kirjamyyntiä, joten lööppien toivossa emäntä ruokkii mustasukkaisuutta, johon M.O.D.O.K. tietenkin sortuu. Tämä tekee naisestakin "superroiston". Hän ja M.O.D.O.K. kuuluvat yhteen?

Niin, mutta sitten 8. jakso selventää, että rakastava vaimo ja kivat kakarat ovat robotteja. Aikakonetta käyttänyt nuori M.O.D.O.K. on katkera vanhan version keskiluokkaisuudesta, joten hän on kaapannut aidon perheen. Aito vaimo selventää, että hän silti deittaili Wonder Mania. Hä? En katso näitä uudestaan. Joko logiikka takkuaa tai kriitikolla on dementia tai lämpöhalvaus.

On lisää kaksoisolentoja, jotka usutetaan toistensa kimppuun areenalla, ja 8. jakso sanoo suoraan yrittävänsä hämmentää, mutta hullunkurisen juonittelun ei pitäisi kumota sitä, jos jokin tuntuu yllättävänkin vilpittömältä. Loppujen lopuksi päteviä hetkiä on lupa vaalia aivot narikassa. Molemmat jaksot käsittelevät absurdin superroiston perhe-elämää, mikä on sarjan paras puoli. Huipentumiin ideat eivät johda, eikä edes aikamatkasääntöjä kommentoida, vaikka nuori M.O.D.O.K. kuolee.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-5 ja 1-6 --- Jaksot 1-9 ja 1-10 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Voimaannuttava ja en... Chris Prattin tuore ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova