Tuorein sisältö

Hyvää naistenpäivää: Henry Haisuli leikattiin Space Jam 2:sta

08.03.2021 klo 18.55 | Luettu: 2293 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Henry Haisuli eli Pepé Le Pew nousi jälleen puheenaiheeksi, kun The New York Times -kolumni syytti Henryä raiskauskulttuurin normalisoimisesta. Henry on ranskalainen haisunäätä, joka yrittää väkisin suudella ja kähmiä Penelope-kissaa. Koomikko Dave Chappelle sanoi saman jo kauan sitten: Henry ei ole yhtä hauska kuin muistat, jos sukulaislapsi järkeilee, että "joskus mirri on vain otettava".

Kesällä valmistuva elokuva Space Jam: A New Legacy on Henryn seuraava potentiaalisesti iso keikka, joten huomio siirtyi siihen. Sisäpiirilähteiden mukaan kesällä 2019 kuvattiin kohtaus, jossa animoitu Henry ahdistelee Greice Santoa. Kohtauksesta vastaava ohjaaja Terence Nance jätti projektin erimielisyyksien vuoksi. Korvaaja Malcolm D. Lee poisti kohtauksen jo kauan ennen tuoretta kohinaa, kertovat lähteet nyt. Henryä ei nähdä elokuvassa lainkaan.

Henryn oli tarkoitus esiintyä baarimikkona, jota Santon hahmo päätyy läpsäisemään. Paikalle saapuu elokuvan tähti eli itseään näyttelevä LeBron James, joka kieltää Henryä lähentelemästä muita ilman suostumusta. Kohtauksen aikana Henry paljastaa Penelopen hakeneen lähestymiskieltoa.

Henryä olisi siis joka tapauksessa tylytetty. Santon edustajan mukaan näyttelijä olisi kovasti tahtonut olla se, joka näyttää, ettei Henryn käytös ole hyväksyttävää. Studio kenties pitää koko Haisulin unohtamista turvallisempana ratkaisuna.

Muutamia vuosia sitten kirjoittaja Max Landis kehitteli Henrylle omaa elokuvaa, joka ei ole edennyt sen jälkeen, kun lukuisat naiset syyttivät Landisia seksuaalisesta ahdistelusta.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tribes of Europa 1-5... Supertähtien Yllätys... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

09.03.2021 klo 02.34 1 tykkää tästä

Kuulostaa siltä että hahmoa olisi ollut tarkoitus käyttää ihan järkevästi. Vaikka ehkä paskan voi myös joskus suosiolla haudata sen sijaan että pakottaa kaikki haistelemaan sitä.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova