Tuorein sisältö

30 Coins 1-7: kyläpahasesta tehdään Silent Hill

11.03.2021 klo 22.30 | Luettu: 1411 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
La Caja de Cristal


Syynä ei ole pitämäni tauko. Jo edellisessä jaksossa oli tavallaan uuden kauden hajua eli vauhtiin pääsemistä piti odotella. Sama jatkuu puolisen tuntia.

Karpaasipappi sekoilee yhä sotatilassa olevassa muslimimaassa, vaikka hän voisi piilotella pääjuonta Saimaallakin. Hänen paha seuraajansa hakee jalansijaa, eli esittelee kummallisuuksiaan ja manipuloi pormestarin vaimoa lähinnä jotta hänellä olisi suhde johonkin hahmoon.

Vaimo on epävakaa pormestarin kehitettyä huvikseen keski-iän kriisin: pormestari sanoo suoraan, ettei hän tiedä, mitä hän on tekemässä. Uudet etsivähahmot ovat yhä hämmentäviä lähinnä opiskellessaan alkeita.

Siinä on lopun tai väliaikahuipennuksen henkeä, kun paha pappi ja seksipelättimen aiemmin luonut noita vangitsevat koko kylän sumupilveen ja taikakuplaan. Hieman koomisesti karpaasipappi ja niinikään lomaillut eläinlääkäri palaavat kulmille astuakseen ansaan noin vain. Silent Hill -henkisessä "valkoisessa pimeydessä" ehditään harhailla ja muut Silent Hill -ainekset sarjalla jo olivatkin karkeasti sanoen.

Paha pappi saa himoitun taikakolikon, eli kohta ehkä tapahtuu. Kylkeen tarjotaan kaksi mainiota kuvaa: karpaasipappi käy hakemassa pari uzia palavasta kirkostaan ja kylänväki painautuu taikaseinää vasten kuin Helvetin kauhuja kuvaavassa öljyvärimaalauksessa. Noin muuten kerronta jää kauden alun tasosta.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallica, Slipknot,... Die Hard Vatikaaniss... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova