Tuorein sisältö

Jamie Foxx näyttelee Mike Tysonia, eikä kumpikaan ole vielä edes eläkkeellä

23.03.2021 klo 17.00 | Luettu: 910 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jamie Foxx näyttelee nyrkkeilijä Mike Tysonia minisarjassa nimeltä Tyson, jonka ohjaa Antoine Fuqua ja tuottaa Martin Scorsese. Myös Tyson on mukana tuottajana. Fuquaa lukuunottamatta sama tiimi yritti saada projektin tulille jo vuonna 2014, jolloin heillä oli mielessä elokuva.

Väitetysti sarja käy läpi Tysonin tähänastisen elämän. 53-vuotias Foxx on vain vuotta nuorempi kuin Tyson, joten hän tuskin on ainoa näyttelijä nimiroolissa. Foxxin ikä herätti hämmennystä jo 2014, mutta Tyson otteli viimeksi viime marraskuussa, joten viisikymppisellekin versiolle löytyy tekemistä.

Tyson ei ole hyväksynyt kilpailevaa Iron Mike -minisarjaa, jonka tuottaa Hulu. Tyson-sarjalla ei ole vielä kotia, mutta näin nimekäs porukka varmasti sen löytää, kunhan visio on saatu kohdilleen. Tyson mainitsee, että marraskuun ottelun herättämä innostus tekee projektista ajankohtaisen, joten pyörät vaikuttavat pyörivän.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vakuuttava esitys sa... Seth Rogen on Steven... >

Keskustelut (1 viestiä)

RandomSwinger

23.03.2021 klo 17.47 1 tykkää tästä

Kieltämättä Foxxissa on reilusti samaa näköä kuin Tysonissa. Nyt vain punttisalilla hihat heilumaan ja kuurit kohdalleen, niin kerkeää kasvattamaan vielä +10kg lihasta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova