Tuorein sisältö

The Falcon and the Winter Soldier 2/6: Captain 'Murica

26.03.2021 klo 22.00 | Luettu: 578 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 2:
The Star Spangled Man


Uusi Captain America on karismasta vapaa dorka? Tuo oli vihapuhetta, sillä pidin hänen banaanipäätään epäilyttävänä ja itsehän olen leuaton meloni. Hän on ansioitunut sotilas. Hän puhuu paineista vaikuttaen vilpittömältä.

Hänestä eivät pidä myöskään vanhan kapun kaverit eli nimihenkilöt, joten olemme dorkia kaikki. He ja kapu jäljittävät samoja roistoja, joten kohtalot on sidottu yhteen kahdella tavalla tarpeettomasti. Olisi luontevampaa, jos joku kenraali velvoittaisi kapun kaverit tukemaan uutta kapua pr-syistä.

En osaa osoittaa kaikkia epäkohtia, sillä nihkeys on osittain tarkoituksellista ja osittain huvittavaa. On mainostettu, että Haukkis & Talvis joutuvat työskentelemään yhdessä vastentahtoisesti. Joo, no. He moikkaavat. He lähtevät töihin. Pallihikeä tirisevä Winter Soldier ei hyväksy sitä, että Falcon lahjoitti kapun kilven pois. Asiaa käsitellään, mutta kiukku ei katoa, koska se kuuluu lajityyppiin.

Tappelu rekkojen päällä ei ole ihmeellistä toimintaa, mutta kohtaus määrittelee uuden kapun notkeaksi C-luokan sankariksi, joka häviää steroideja käyttäville terroristeille siinä missä kollegatkin. Kapun tavoin roistot tarkoittavat hyvää omasta mielestään. Kaksiulotteisuus ei ole vielä saavutus saati juoni, joten: dorkia, kaikkialla.

Pikavisiitti mustan supervaarin luo muistuttaa viimekertaisesta. Sarjan pointti saattaa olla se, että Yhdysvaltain on aika hyväksyä "uudeksi kapuksi" musta sankari The Falcon, joka pysyy The Falconina. Pienet ideat tukevat teemaa, mutta pääpiirtein se hautautuu poukkoiluun.

Putken päässä saattaa komeilla kaksi tähteä, mutta katson vielä, miten paroni Zemo soppaa hämmentää.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1 --- Jakso 3 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Guardians of the Gal... Suvi Pitkänen julkai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova