Tuorein sisältö

Invincible 1-3: järkeile itse, mitä monistuvan tytön kanssa voi puuhata

14.04.2021 klo 23.00 | Luettu: 1877 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
Who You Calling Ugly?


Kama on niin yksinkertaista, etten ymmärrä sitä. Ehkä yliajattelen ja ehkä tahdon yliajatella.

Eliittisankareiden hautajaisissa yhtäläisyyksiä Justice Leagueen hierotaan katsojan naamaan. Tarvitaan uusi tiimi. Robotiksi kutsuttu robotti kootkoon sen. Hän valitsee kaverinsa ja pari muuta. Mukana on nyt Hulkin Benjamin Button -versio, joka ei tahdo deittailla pedofiilejä nuorennuttuaan liikaa - häh, mitä? Rutiinien keskelle pudotettiin taas outo idea, joka unohdetaan toistaiseksi.

Nimihenkilön on piestävä hullua tiedemiestä tyttösankarin kanssa, kun toinen tyttö on kylässä. Tyttösankarin superpoikaystävä vainuaa kemiat, joten hän pettää monistuvan tytön kanssa. Monistuvan tytön kanssa voi harrastaa kimppakivaa: se vahvistetaan vitsailematta. Mälsien teinien romanttiset tavoitteet eivät rimmaa. Vai niin.

Se mitä sanoin itsevarmuudesta pätee yhä. On hankala tuomita banaaliksi tarinaa, joka ei makeile ja teeskentele, vaan lähinnä panttaa Teräsmiehen kopion ja Robotin katalia motiiveja. En keksi tarkkaa syytä, miksi motiiveista pitäisi kiinnostua, mutta tahdon nähdä, loksahtavatko palat yhteen. Pilottijakson klooniörkki palaa lopussa ja jokin merkitys silläkin on. Eh.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi Fast & Furious ... Amy Adamsin mielente... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova