Tuorein sisältö

Invincible 1-7: koko sarja kannattaa katsoa tämän eeppisen rettelön vuoksi

13.05.2021 klo 22.20 | Luettu: 887 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
We Need to Talk


Kyntö alkaa puskea mansikkaa räjähdysmäisesti.

"Robotti" paljastuu limatankissa kituvaksi mutanttivauvaksi. Hän on valmis jakamaan klooniveljesten tragedian: mieltä ei siirretä, vaan se kopioidaan terveeseen kehoon. Uhrautuminen kopion vuoksi on vain marginaalisesti narsistisempaa kuin omien kersojen suosiminen ja veljeksetkin osoittavat syvyyttä, joten tämä on tyydyttävä sessio, joka olisi kannattanut pultata heppoiseen edelliseen jaksoon.

On viimeinen tilaisuus mainita, että eräs agentti on Kukkulan kuninkaan Bobby aikuisena, sillä "Teräsmiehen" pahuus on avointa tietoa ja ruumiita tulee. Viranomaiset pistävät kaiken häntä vastaan! Ampukaa taivassäteellä! Vapauttakaa hirviöt! Miksi tarkalleen? Teriksen poika saattaa olla ainoa taho, joka pärjää isille, joten osapuolet pyrkivät kilpaa hänen puheilleen. Poika ei tiedä mistään mitään yleensäkään, joten kiihkoilussa on hallittua farssin tuntua.

"Robotti" ja klooniveljet ajautuivat tappeluun niinikään, mutta teräskriisi vie "Robotin" omiensa luo, joten veljekset ehtivät herättää henkiin "Teriksen" tappaman "Puoliteriksen", joka lähtee apinan raivolla riehumaan myös - juuri kun "Teris" sai kontaktin poikaansa...!!

Hykerryttävää. Epäilen yhä, että käsikirjoituksesta vastaa teini, mutta sillä ei ole väliä, mikä pitää turpani tukossa, kunhan saan lomaa ajatuksistani ja tämä jakso on alustettua huipentumaa huipentuman perään.

Ehkä kauden päätösjakso selventää, onko nimihenkilö tylsä tarkoituksella. Faija panttaa yhä pahuutensa motiiveja, mutta kultalusikka suussa poika ei voi enää jatkaa.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Myönteistä scifiä ja... 80-luvun He-Man and ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova