Tuorein sisältö

Shadow and Bone 1-6: pornahtavat kliseet nostavat kiinnostuskäyrää

17.05.2021 klo 23.00 | Luettu: 756 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
The Heart is an Arrow


"Sydänvoimien" kuuntelu kuulokkeet päässä herättää tunteen, että oma pumppuni vetelee viimeisiään, ikään kuin jo kliseisten sarjojen katselu ei saisi pohtimaan samaa.

Se on hilpeää, kun sydännoita pitää noidanmetsästäjän sydämen käynnissä haaksirikon jälkeen, jotta metsästäjä voi toimia perämoottorina (jaloilla polskivana). He riitelevät yhä joutuessaan lämmittelemään alasti yhteisessä sängyssä. Tämä on putkimies & kotirouva -tasoista kerrontaa, mutta sitä kliseetä jokainen Netflix-fantasia ei mukaile, joten hykertelin. Sääli, etten varsinaisesti tiedä, keitä nämä tyypit ovat olevinaan ja miksi.

Viimeksi luvattiin, että päähenkilöiden polut risteävät ensi kertaa. Päivää ja hyvästi, sanoo valopalloneiti ja se siitä. Kelmien kerho ja aatelistyyppiset todelliset roistot sentään tappelevat yhteisen ilmansuunnan kunniaksi. "Kelmien kerho" on yhä absoluuttisen tarpeeton sivuraide kokonaisuuden kannalta.

Mielenkiintoni valopallotarta kohtaan lähenteli jos ei nollaa niin viittä prosenttia, mutta kun hän taas tapasi lapsuudenystävänsä, ensimmäisen jakson charmi muistui mieleen. He päättävät etsiä maagista tippaleipähirveä. Ihan sama.

Annan pisteet sille satunnaisten heebojen seksijuonelle. Se etenee. Koska heilläkään ei ole kiinteää asemaa tarinassa, jännitin aidohkosti, onko kyse kliseistä (on) vai aiotaanko kliseet purkaa. Hihii. Alasti sängyssä.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Onko floppaaminen ta... Black Widow -näyttee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova