Shadow and Bone 1-7: Kaspianin matka pierun juureen

26.05.2021 klo 22.00 | Luettu: 474 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
The Unsea


Pidän Narnia-leffoista, joten olen tottunut nyökyttelemään Ben Barnesille, mutta hän on vakiintumassa tämän sarjan heikoksi lenkiksi. Takaumat koettavat myydä pimeyden mestarin tragedian. Hän menetti lähimmäisen ennen pimeyden pieremistä. En kritisoi Barnesin jokaista ilmettä, mutten arvosta yleistä silmien aukomista ja "minäkö muka suostuisin haistamaan ilmansuuntaasi" -nyrpistelyä, millä hahmon ylimielisyyttä korostetaan nykyisyydessä. Tyypin on tarkoitus olla uhkaava pääpahis, joka aiheuttaa kutinaa sankarittaressa ja katsojassa.

Taikahirvi löytyy ja osapuolet ovat paikalla kätevästi. Luulin, että hirven tappava Saiyan muuttuu Super Saiyaniksi, mutta sarvet sulautetaan asianomaisiin ja nyt pahis hallitsee sankarittaren valovoimaa jotenkuten. Puoliheikko pih.

Tekemällä tehdyissä säännöissä on potentiaalia, jos fantasia sidotaan draamaan siten, että pahiksen on pidettävä lisävoimien lähde tyytyväisenä, mutta jaksoon mahtuu lähinnä arkista mielistelyä. Vasta ensi kerralla selviää, mitä tapahtuu pahiksen pierussa, jota hän ei hallitse tai ei hallinnut aiemmin. Yleisesti ottaen jo se saisi olla luvun loppu, kun sankaritar arpeutuu (kukaties) pysyvästi.

Seitsemännen kerran: kelmien kerho ei liity mihinkään mitenkään. He päättävät palata kotiin, joten ovat he sentään mukana sukeltamassa pieruun. Lupaavin sekuntien yhteenliittymä on se, kun pitkäikäinen pahis yrittää lannistaa pitkäikäisen sankarittaren kuolevaisen poikaystävän. Tiesitkö, että olisit voinut katsoa Highlanderin kolmesti ajassa, joka paloi näihin jaksoihin?


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Euroviisuvoittaja Må... Seuraava, "salainen"... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova