Tuorein sisältö

Solar Opposites: 2. kausi päättyy, eli olen vapaa, vapaa vihdoin, aah ha haa!

29.05.2021 klo 21.00 | Luettu: 1526 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 7 ja 8:
The Unlikely Demise of Terry's Favorite Shot Glass
ja The Solar Opposites Almost Get an Xbox


7. jakso osoittaa, että jopa Solar Opposites on parempi kuin Solar Opposites. Kun mini-ihmiset saavat koko jakson, tyyli ja sisäinen logiikka toimivat erilailla: jos klikkasin vahingossa Kulti, kutistin kakarat -piirrettyä, parempi niin. Ehkä tarkoitus on, että sarjaa satunnaisesti katsova perheenjäsen raapii päätä ja asiantuntijaa naurattaa.

Terraariosta häädetyt hahmot taistelevat hengestään piharuohikossa. Nainen saa tietää olevansa raskaana. Verta ja eritteitä roiskitaan kuten muussa sarjassa ja yläasteen töherryksissä, mutta tavallaan naisen matkaa kunnioitetaan ja on melkein jännittävää nähdä, kantaako asenne jakson loppuun. Ehkä, mutta kuten aina, lilliputtijuoni katkeaa seinään jatkuakseen satunnaisessa vaiheessa.

8. jakso on viimeinen, jonka katson. Kenties koska sarjaa tilattiin aluksi 2 kautta, tarjolla on yllättävää tilinpäätöksen tuntua kuten 6. jaksossa. Alienit saavat tietää kuolevansa, joten he yrittävät saavuttaa harmonian ämpärilistan avulla. Se olisi normaalia Simpsonit-kerrontaa, jos he päätyisivät auttamaan kehnoa urheilujoukkuetta (niin ironisesti kuin sarja haluaa), mutta klisee saa vain montaasin ja sitten toinen montaasi tiivistää muut ratkiriemukkaat kliseet, jotta alienit ehtivät tapella keksittyään, että tappaminen on tyydyttävintä.

He kuolevat. Viimeinen tajuaa kaiken turhuuden. Missä on kaukosäädin? Telkkari kiinni nyt! Tuo olisi ollut täydellinen loppu verrattuna siihen, että tyypit ehtivät syntyä uudestaan.

Rick and Morty jatkuu pian. Aloin tosissani pelätä omia mielipiteitäni tästä "samantapaisesta" sarjasta johtuen, mutta katsoin juuri uudestaan Rick and Mortyn viimevuotiset jaksot ja jopa lutkalohikäärmejakso ylittää kirkkaasti kaiken, mitä Solar Opposites on säätänyt.


Keskiarvo 16 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-5 ja 2-6

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvelin Black Panth... Sylvester Stallonen ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova