Tuorein sisältö

Jupiter's Legacy 1-7: suuret valopallot tuovat suuren vetelyvastuun

05.06.2021 klo 22.00 | Luettu: 1517 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
Omnes Pro Uno


Takaumaporvarit saapuvat salaiselle saarelle. Jos siellä olisi King Kong, teeskentelisin yllättynyttä; siellä on valopallo, kuten veikkasin. Valopallossa voi nähdä kuolleen omaisen. Kätevää, että 20 minuuttia aiemmin tyypit muistelevat, kenet kukin tahtoisi nähdä. Tämä on virallisesti amatöörimäistä kerrontaa. Pinnallisessa mielessä saarivaihe on keskinkertainen tehostetrilleri sankareiden välisillä konflikteilla, mutta usko hahmoihin meni jo ja lopputulos eli supervoimat oli tiedossa.

Vastaavasti katanatappelu nykyisyydessä olisi jopa pätevä osana oikeaa tarinaa, mutta sen tehtävä on esitellä taas uusi hahmo. Häntäkin tarvitaan sarjan alussa kuolleen roiston ruumiinavauksessa, jota ei viedä päätökseen. Joillakin supertarinoilla on superkonnia. Toisilla on supereita ahdistelevia juntteja. Tällä sarjalla on peikko, jonka pää lyötiin sisään 5 tuntia sitten.

Sietämättömintä on säännöistä jauhaminen. Jos Spider-Manin versiot yhteen kokoava animaatio Into the Spider-Verse koostuisi dialogista tyyliin "suuret voimat tuovat suuren vastuun", "mielestäni suuret voimat eivät tuo suurta vastuuta" ja "mielestäni voimani eivät ole niin suuret, että vastuu on suurta", Into the Spider-Verse olisi yhä tuplasti terävämpi supertaru kuin Jupiter's Legacy.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Musiikkivideo anuspo... Kotimaista emoa stad... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova