Tuorein sisältö

Jupiter's Legacy 1-8: Netflixin kannattaisi palkata niitä studiopomoja, joiden ehdotuksia "taiteilijat" kammoavat

07.06.2021 klo 22.00 | Luettu: 1159 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 8:
How It All Ends


X-Men: Apocalypse on aliarvostettu. Kun supertaru huipentuu yhtäaikaisesti todellisuudessa ja mielipalatsissa, Apocalypse tapaa voittaa vertailun, koska on jännää, kun yksi roisto taistelee yhtäaikaa todellisuuden eri tasoilla.

Tässä extralyhyessä jaksossa tapahtuu yhtäaikaa seuraavaa: superpeikko karkaa vankilasta, superpeikon kloonin mieleen jumiutunut pappa saa turpiin psykosomaattiselta Mustanaamiolta ja ryöstöä yrittävä teleporttiukko teleporttaa tyhjiöön, jossa hän ei voi antaa koordinaatteja. Oletin, että palat loksahtavat yhteen... Ei.

Teleukon osuus kiltisti sanottuna alustaa mahdollisuuksia. Peikko yllyttää "Teräsmiestä" käyttämään tappavaa voimaa, mutta peikon voi kolkata, eli kyseessä on kurapaskaversio Man of Steelin lopusta.

Psykoosipapan taistelu päättyy seinään. Veikkasin, että Mustanaamio hallitsee nyt hänen mieltään, joten jouduin lukemaan juonikuvauksen. Ilmeisesti pappa on itse pääpahis. FANFAAREJA! Tuo oli kauden huipennus. Netflix tuumasi itsekin, että ei *****jen kevät. Sarja on päättynyt.

Takaumat eivät selittäneet supervoimia, vaikka ne tarjosivat selitysten kaikki varjopuolet. "Legendojen valitut" kävelivät eteenpäin ja pim, puvutkin tulivat valmiina. Tuli selväksi, että tyyppien välillä on kränää, mutta mikään ei viitannut kokonaisen saagan väärtiin vastakkainasetteluun. Eikä viittaa vieläkään.

Arvosana jaksolle:


Keskiarvo 8 jakson jälkeen ja arvosana 1. kaudelle, jos uskomme, että julkistettu Supercrooks-sarja ja muut tarinat saattavat vielä pelastaa jatkumon:


Arvosana 1. kaudelle, jos oletamme tarinan päättyneen ja pohdimme, kannattaako kausi silti katsoa:


< Jakso 1-7

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomen euroviisusuos... The Boys -sarjan Cap... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova