'Lääke' striimasi platinaa, tältä kuulostaa VIIVIn uusi singlejulkaisu USA

18.06.2021 klo 22.17 | Luettu: 407 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Platinaa striimanneella Lääke-hitillään huomiota kerännyt laulaja VIIVI on julkaissut uutta musiikkia. USA on tarttuva ja laulajan upeaa ääntä alleviivaava pop-kappale, jonka melodia vie mukanaan heti. USA kertoo pään sisäisistä kamppailuista eron jälkeen.

"Nyt on neljännen sinkun aika ja tuntuu et joka julkaisu jännittää aina vaan enemmän. Ootte ottanu mun musan tosi hyvin vastaan ja se tuntuu ihan uskomattomalta. USA ei oo 100% omakohtainen tarina koska ite oon just nyt tosi onnellinen, mutta uskon et tähän tekstiin voi samaistua. Laulaessakin tuli ihan sellanen olo et mäki oon sekasin ku USA".

USA on syntynyt samalla tekijätiimillä kuin VIIVIn aiemmatkin singlet (VIIVI, Joonas Keronen & Lauri Halavaara) ja kappaleen viimeistelyssä auttoi Suomen parhaisiin biisintekijöihin lukeutuva Vilma Alina.

Uuden singlen myötä ensi viikolla julkaistaan myös VIIVIn ensimmäinen musiikkivideo, jonka ohjasivat Konsta Vihavainen ja Lisa Nikula.

Viime joulukuussa julkaistu artistin kolmas single Lääke oli alkuvuoden isoimpia hittejä ja pysyi monen kuukauden ajan Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukossa. Lisäksi hittisingle on tällä hetkellä tämän vuoden striimatuin tulokasartistin julkaisema kappale. Kokonaisuudessaan artistin kolme singleä ovat keränneet jo yli 7 miljoonaa kuuntelukertaa suoratoistopalveluissa.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ehkä Bob Odenkirkist... Mortal Kombat Legend... >

Keskustelut (1 viestiä)

Joni

19.06.2021 klo 22.56

TampereenTeron ihastus.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova