Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge saa jatkoa pian

18.06.2021 klo 22.30 | Luettu: 447 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge on viime vuonna debytoinut verinen animaatioelokuva, joka mukailee peleistä ja muista medioista tuttua tarinaa ulottuvuuksien välisestä taisteluturnauksesta. Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms jatkaa tarinaa myöhemmin tänä kesänä.

Tiimi on sama: mm. ohjaaja Ethan Spaulding ja ääninäyttelijät jatkavat. Vanhat näyttelijät vastaavat sellaisista hahmoista kuin Johnny Cage, Sonya Blade, Liu Kang, Scorpion, Shang Tsung, Cyrax, Shinnok, Reiko, Raiden, Kintaro, Sektor, Jax, Kitana, Mileena, Shao Kahn ja One Being.

One Being on eksoottisin tapaus. Muutamassa pelissä mainittu One Being on muita jumalia vastaan taistellut lähes kaikkivoipa hahmo maailmankaikkeuden takana.

Uudet ääninäyttelijät vastaavat hahmoista Stryker, Smoke, Sub-Zero, Kung Lao, Jade ja D'Vorah. Ah! D'Vorah. Kun V2.fi'n edellinen arvostelu huomautti, että Mortal Kombatissa "isoin kulli (5 kpl munanjohtimia) on ötökkämuijalla, joka siittää kaikki hengiltä", viittaus kohdistui D'Vorahiin.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Lääke' striimasi pl... Special-spesiaali 5/... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova