Tuorein sisältö

Disney+ animoi: Marvel Zombies, Spider-Manin syntytarina ja 90-luvun X-Menin paluu

12.11.2021 klo 20.00 | Luettu: 1156 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney+ -palvelua varten kehitellään uusia Marvel-aiheisia animaatiosarjoja.

Marvel Zombies on alunperin sarjakuva, jossa tutut hahmot muuttuvat zombeiksi ja käyttäytyvät niin karusti kuin arvata voi. Teiniystävällinen animaatiosarja What If...? omisti aiheelle yhden jakson tänä vuonna. Jakso todennäköisesti on enne siitä, miten tulee toimimaan juuri julkistettu animaatiosarja nimeltä Marvel Zombies.


Hämis on fuksi sarjassa Spider-Man: Freshman Year. Kyseessä on Marvelin elokuvauniversumin Hämis, eli sarja kertoo sankarin syntytarinan, jonka elokuvat sivuuttivat. Sarja on inspiroitunut siitä, miltä Hämis näytti varhaisissa sarjakuvissa. Tom Holland luultavasti ei palaa Hämiksen ääneksi, sillä häntä ei ole mainittu ja hän jätti väliin Hämiksen What If...? -jakson.


X-Men '97 on enemmän tai vähemmän suoraa jatkoa rakastetulle animaatiosarjalle, jota tehtiin vuosina 1992-1997. Alkuperäinen sarja auttoi X-Men-tiimiä etenemään isolle kankaalle saakka, mikä puolestaan auttoi Marvelin elokuvauniversumia syntymään. Ensi-ilta on vuonna 2023.

V2.fi käyttää sanoja "enemmän tai vähemmän" siksi, että ennakkotietojen mukaan Masters of the Universe: Revelation vie päätökseen 80-luvun He-Man-tarinat, vaikka sarja on pitkälti oma juttunsa. X-Men '97 tulee käyttämään monia vanhoja ääninäyttelijöitä, mutta osa heistä vaihtaa roolia - mikä haiskahtaa samalta kuin se, että Revelationissa alkuperäinen Skeletor on uusi Moss-Man.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Big Mouth 5, jaksot ... Tuure Kilpeläinen ju... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova