Tuorein sisältö

Hawkeye 2/6: larppaajien leirissä jopa Hawkeye vaikuttaa legendalta

30.11.2021 klo 20.45 | Luettu: 629 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 2/6:
Hide and Seek


Tienaat tasaisesti lyödessäsi aina vetoa, että 2. jakso jatkaa alustamista ja säheltää hillitymmin kuin ensimmäinen, kunnes lopussa on keskustelunavaus motivoituneille. Haukutaan vaihetta tyhjäkäynniksi, jolta se yleensä tuntuu; vuh. Hawkeye selviää siitä silkkisesti charmin ja huumorin keinoin.

Nuutunut Hawkeye tahtoisi lomailla perheen kanssa, mutta hän näki pennun temppuilevan puvussaan mafiosot perässä, joten asia on käsiteltävä loppuun harkitusti. Pennun laastarointi on mainitsemisen arvoista: Marvelin arkisimman sarjan inhimillisyys on "jotenkin" kivaa, kun eräskin sarja kertoi kuolleen jumalan versioita kurittavasta sarkasmivirastosta.

Jakso myy Hawkeyen mukavana setänä, joka taistelee kihtiä vastaan. Kun hän joutuu larppaamaan puistossa puhuakseen toiselle pukuvarkaalle, vitsi toimisi leffassakin, mutta sarja ehtii myös näyttää, että turhautunut sankari on empaattinen.

Jeremy Rennerin ja pirtsakasti muikistelevan Hailee Steinfeldin välillä on heti hilpeää kemiaa. Jopa jäynempää on se, että pirteästi muikistelee sankarittaren isäpuolikin, johon tyttö ei luota. He jakavat myös harrastuksen, joten signaaleissa on lupaavia ristiriitoja.

Roisto-oletetuilla on sarjakuvahistoriaa. Tietämätön saattaa uskoa, että sarja mukailee jotakin tiettyä (ja ehkä se on totta), mutta itse olen pihalla, koska muistan juttuja. Pyörän pyöriessä sekin on ominaisuus.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1/6 --- Jakso 3/6 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lordin 'Lordiversity... Oulun Qstock julkist... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

01.12.2021 klo 07.57 1 tykkää tästä

Tämähän alkaa kuulostamaan ihan kivalta sarjalta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova