Tuorein sisältö

Star Wars: The Bad Batch 1-11 ja 1-12: jännittävä uusi versio jaksosta 1-10

16.07.2021 klo 22.00 | Luettu: 1493 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 11 ja 12:
Devil's Deal ja Rescue on Ryloth


Jaksot kertovat saman tarinan kuin jakso 10. Satunnaisella planeetalla poliitikkojen on ilmaistava tukensa Imperiumille kansalaisten pönöttäessä torilla. Vastarintaa esiintyy. Bad Batchin on pelastettava vangiksi jäävät.

Jos et tiedä, ovatko sankarit hyviksiä, tarina lieneekin se, että tänään he eivät pyydä maksua. He ilmestyvät mukaan 11. jakson puolivälissä asekauppiaina. Kloonityttö ystävystyy uusimman lue-lisää-Wikistä-hahmon kanssa 20 sekunnissa, joten hän rohkaisee isoveljiä sotajeesustelemaan.

Wiki-hahmo on Hera Syndulla. On se ihmeellistä, että Bad Batchin kanssa vuorovaikuttaa tämä legendaarinen maidosta juuston valmistuksen yhteydessä erottuva neste. Olen nähnyt Heran, mutta koen tuntevani paremmin tarinassa myös nähtävän superläskin lonkeropään, sillä hän taisi löllyä taustalla jo esiosaelokuvien aikana.

Tarinan pitkittäminen 2 jaksoon mahdollistaa harmaan sävyn (1 kpl): lonkeropäät eivät ole varmoja, missä mennään, kun Imperiumin edeltäjä pelasti planeetan juuri äsken. Landoa käskettiin aikanaan rukoilemaan, "ettei sopimusta muuteta enempää", joten saatat muistaa, että tällaiseen tilanteeseen saisi pistää vähän säpinääkin. Kuten: ilmeitä, ideoita, dialogia.

Yhden sanan arvostelu: appendix. Heran kaltaisten joutavuuksien ripottelu sinne tänne rikastaa Star Wars -saagaa kuin joku fantasiakirjan lopusta löytyvä tapahtumaluettelo.


Keskiarvo 12 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-9 ja 1-10 --- Jaksot 1-13 ja 1-14 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Infoa Qstockin lipun... Typerä tappajahai ja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova