Tuorein sisältö

Animoitua Star Trekiä: Prodigy ja Lower Decks 2 trailereissa

24.07.2021 klo 23.55 | Luettu: 466 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Star Trek: Prodigy on ensimmäinen Star Trek -sarja, joka on suunnattu suoraan nuorille katsojille ja jossa yksikään päähenkilöistä ei ole ihminen.

Star Trek: Voyager -sarjan tapahtumien jälkeen joukko nuoria avaruusolentoja löytää hylätyn aluksen. Vastatakseen seikkailujen kutsuun heidän on opittava työskentelemään yhdessä. Voyagerista tuttu Kate Mulgrew palaa kapteeni Janewayn tai hänen hologramminsa ääneksi.

Yhdysvalloissa ensiesitys on syksyllä Paramount+ -palvelussa ja Nickelodeon-kanavalla. Kansainvälisillä markkinoilla Star Trek -sarjat ja -leffat ovat päätyneet sinne sun tänne.


Star Trek: Lower Decks on animoitu aikuisten komediasarja, jonka ensimmäistä kautta esittää Euroopassa Amazon Prime. Toisen kauden maailmanensi-ilta on 12. elokuuta ja kolmaskin on jo työn alla.

Niin: eriäviä mielipiteitä on esitetty, mutta virallisesti tämäkin on aitoa Star Trekiä nykyään. Vaikka sävy on tuhma ja pöhkö, monet asiat ovat yhä pyhiä. Jonathan Frakes palaa William Rikerin rooliin, kuten 1. kauden lopetus lupasi.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Unista tulee painaja... Lauri Tähkä Stadioni... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova