Tuorein sisältö

See 1-3: sokea barbaari on yhä hurrikaani istuttuaan peukku persiissä 17 vuotta

25.08.2021 klo 23.00 | Luettu: 1477 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
Fresh Blood


Tahaton komedia on kultaa, eikä se rampauta sarjaa. Sukupolven verran tarua on takana! Näkevät kaksoset ovat nyt kirjaviisaita 17-vuotiaita, joilla on Anakin Skywalker -tyyppisiä asenneongelmia. Siinä se. Pieni sokea heimo on kököttänyt samassa paikassa 17 vuotta. He oivaltavat, että vauvat syntyvät epämuodostuneina, koska serkku ei olekaan herkku.

Pahisten rauniokylässä on kituutettu 17-20 vuotta. Vihdoinkin sotaherra palaa kotiin kera ruhtinaallisen ryöstösaaliin. Hän ei saanut nalkkiin yhtään näkevää, joten kuningatar kauhistuu, että äijä on legendan tukahduttamisen sijaan levittänyt sitä (jumalauta 20 vuotta putkeen). Sotaherra anoo lupaa tappaa itsensä, mutta hän pysyy pelissä.

Ääripäiden väliin jäävää outoilua ihmetellään tänään kaksosten silmin. Se on loogista ja tavallaan sääli, sillä kahden aiemman jakson jälkeen koin pieniä eksoottisia hetkiä. Jos vaikkapa pudotin leivänmurun, ensimmäinen ajatukseni oli se, ettei ole mahdollista nähdä, minne se meni. Tahdon samaistua erikoisiin näkökulmiin.

Lopetus on erinomainen. Näkevä poika jää orjaksi, joten hänen sokea ottoisänsä Jason Momoa paljastaa olevansa entinen orjuuttaja, joka suvereenisti teurastaa ns. kollegat "fantasian" taas terävöityessä. Loppu ehtii luvata lisää totuuksia kaksosista, pääpahikset kolkuttavat ovelle taas ja tunnelataus toimii. Olen melko varma, että tarina on nyt alkanut; kahden esiosamaisen jakson jälkeen.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Christian Bale näytt... Tudum on Netflixin t... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova