Tuorein sisältö

See 3-3: yllättäen sarja saattaa jopa päättyä kunnialla

14.09.2022 klo 22.00 | Luettu: 1085 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 3:
This Land is Your Land


"Oppinut arvaukseni" oli se, että House of the Dragon ohittaa Seen maailmanrakennuksessa näillä main, mutta toisin kävi. Dragon lyö tyhjää. See on terävimmillään. Palaset loksahtavat yhteen ja hahmoja avataan luontevasti.

Rauhanneuvottelut eivät ole huijausta ns. roistovaltion silmissä, mutta heidän riveissään on sooloilevia sotahulluja. Laittomien pommijuonten paljastaminen voi luoda harmoniaa lopuksi, kunhan asiaa alustetaan. Suunta on lupaava, kun todennäköisesti tietämättömällä diplomaatilla on inhimillistävää sutinaa ja pidempään tunnettu "sotilaskarkuri" mainostaa ristiriitaisia fiiliksiään.

Entinen noidanmetsästäjä yrittää yhä pitää kurissa entiset kätyrinsä ja ns. hyvän kuningattaren, joka uhoaa teloittavansa metsästelijät. Kätyrit eivät kuuntele, vaan vannovat tappavansa näkökykyiset. Sen ajatuksen kanssa flirttaillaan, että kuningattaresta voi tulla siskonsa kaltainen tyranni, mutta hän valitsee armon, mikä saattaa olla virhe yhtälailla.

Loppu on erityisen pätevä. Papan roolia syleilevä barbaari Baba vaikuttaa myyvän ottopojalleen Kofunille ajatuksen siitä, että isän velvollisuus on sentään yrittää, mutta Kofun onkin asioiden edellä. Kofun vapautti hullun tätinsä eli lapsensa äidin. Oli epäselvää, mitä syrjäytetty ja kaikkien mustalle listalle päätynyt entinen kuningatar voi tehdä enää, mutta kun akka saa tietää, ettei vastasyntynyt näe, hänen harhainen unelmansa "jumalten suosiosta" särkyy, joten vahva olettama on se, että hän on valmis palaamaan noidanmetsästyksen piiriin.


Keskiarvo 19 jakson jälkeen:


< Jakso 3-2 --- Jakso 3-4 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallica-hahmon jäl... Motörheadin klassikk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova