Tuorein sisältö

See 1-4: perkele, kun löin taas ohi, kähisi sokea etsittyään toista sokeaa 17 vuotta

30.08.2021 klo 22.20 | Luettu: 949 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
The River


Paras kohtaus tähän mennessä aloittaa jakson.

Sokea heimo asui taktisessa kolossa, mutta pahikset jylläsivät ylivoimalla. Heimo asettui keskelle aukiota. Jo 17 vuotta myöhemmin pahikset löytävät heidät. Koomisuutta laimentaa se, että kunnioitettava pomohemmo Baba Voss on käyttänyt ajan alkeellisen lautan väsäämiseen, vaikkei se kuulu hänen kulttuuriinsa. Lautalla voi lipua hiljakseen karkuun, mutta sokeat pahikset köpöttelevät virran varrelle vaanimaan. Kohtaus luo jännitystä luovalla rytmillä, ja jos olemme sitä mieltä, myös 17 vuoden tyhjäkäynti tuntuu astetta loogisemmalta.

Toistamiseen Baba ja kumppanit pakenevat. Sekä veneessä että pahisten neuvostossa suhtaudutaan itsetietoisesti siihen, että sankarit voivat hetken seilattuaan piileksiä vaikka viinimarjapuskassa, ja resurssit tiukalle venyttäneet pahikset todennäköisemmin kuolevat sukupuuttoon kuin löytävät heidät.

Sankarit päättävät kävellä kohti näkevien lasten isää. Kiehtovinta siinä on näkevän tytön lievä asenneongelma. Samaan aikaan paha kuningatar teloittaa opposition ja mahdollisesti tuhoaa niskuroivan kaupunkinsa, joka on padon kylkeen rakennettu. Kumpikin juoni jää kesken kuin ennen mainoskatkoa, joten jälkimaku ei pärisytä, mutta ehkä näiden "vaikeasti huollettavien naisten" moniongelmaiseen tulevaisuuteen voi jo luottaa.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scarlett Johansson j... The Expendables 4 on... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova