Tuorein sisältö

See 3-2: maailma tuli hulluksi äijän eräreissun aikana

06.09.2022 klo 23.00 | Luettu: 891 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 2:
Watch Out for Wolves


Eikö mies saa mököttää vuorilla ilman että maailma kaatuu? Kun Baba Voss palaa varoittamaan kuningatarvaimoaan vihollisen pommeista, hän oppii rauhanneuvotteluista, joihin hän ei alkuunkaan usko. On mahdollista, ettei koko totuutta tiedä myöskään vihollisen diplomaatti, joka panee parhaillaan kuningattaren virallista puolisoa, joten ilmassa on mehevää farssin tuoksua, kun Baba ryhtyy möykkäämään keskellä yötä. Ja vasta sitten Baba oppii entisen, hullun kuningattaren surmanneen hänen ystävänsä ja panneen hänen ottopoikaansa.

Jason Momoa on aarre. Kun koreografi auttaa, siihen uskoo, että sokea Baba vastaa kuutta jos ei kymmentä sokeaa perussolttua jopa haavoittuneena & kiihtyneenä, joten jo siltä pohjalta hänen tilannetajuaan on kunnioitettava, eikä koominen möykkä tee hänestä vähemmän sympaattista. Äijä tahtoo jotain rotia.

Skenaario kärsii siitä, että kaikki kiintoisat tyypit ovat tavallaan samalla puolella. Jos tekijät tiesivät 3. kauden jäävän viimeiseksi jo 2. kaudella, oli kyseenalaista hankkiutua eroon sekä Dave Bautistan hahmosta että alkuperäisestä mysteerimiehestä Jerlamarelista ja lähettää sadistinen kenraali Tamacti Jun sovituksen tielle, jolla hän taas askeleen ottaa.

Aarre on myös hullu kuningatar Sylvia Hoeks, joka manipuloi muita mairealla äänellä ja antaa neuroosien kuplia naamalla, koska useimmat hahmot eivät muikistelua aisti. Seuraavassa jaksossa taitaa selvitä, ehtiikö hahmo tehdä jotakin (en keksi mitä), sillä hän katoaa vankeudesta.


Keskiarvo 18 jakson jälkeen:


< Jakso 3-1 --- Jakso 3-3 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuuntele Ozzy Osbour... Klassinen sotatarina... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova