Tuorein sisältö

See 2-1: paisuneella budjetilla saa Dave Bautistan ja pari kaupunkia

24.09.2021 klo 21.30 | Luettu: 433 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 1:
Brothers and Sisters


Jakson alku ja loppu vakuuttavat tunteellisesti ja kaupallisesti, että sokea barbaari Jason Momoa on yhä planeetan vaarallisin mies. Hän teurastaa vastustajat rusauttaen kudokset kahtia ollakseen varma, ja perin varma hän on siitä, että teurastaa saa ottolasten tähden. Hän yrittää sovittaa syntinsä. Dave Bautista ilmestyy sarjaan hänen kaunaisena veljenään, joka loppumetreillä aloittaa hänen kiduttamisensa.

Noin muuten jakso on kuiva mutta kunnioitettava ja johdonmukainenkin siirtymä. Budjetti on kasvanut. Bautista asuu oikeassa kaupungissa. Se tuntuu siis entistä oudommalta, että toisen mestan kuningatar jaksaa olla ylimielinen komentaessaan 10 rosvoa, kunnes paljastuu, että hänenkin valtakunnassaan riittää lääniä. Varastomaisen pääkaupungin hän huuhtoi vessasta, mutta hän valitsee uuden. Sen johtaja esitellään alistuvaisena mutta juonikkaana heppuna, eli Game of Thrones -termein (köyhän miehen) Pikkusormena.

Kuningatar puijaa, että Bautistan heimo hyökkäsi. Se on pätevä suunta, mutta suunnan esittely on alkutekijöissään ja on liian aikaista välittää. Kuningatar on harhainen hihhuli, joka jahtasi näkeviä noitina, mutta nyt hän aikoo hyödyntää näkeviä ja pysyä aurinkojumalana. Bautistan tyypit ovat väitetysti selväpäisempiä, mutta he vainoavat näkeviä periaatteellisista syistä, vaikka heillä oli sopimus sellaisen kanssa. Kuningattaren sisko on Momoan vaimo ja Momoa saattaa tehdä sovinnon Bautistan kanssa, joten mielikuvitus laukkaa asioiden edelle. Olisi helpompi elää hetkessä, jos edes aatelisten siskosten riitaisa suhde olisi vakiintunut ennen tätä infodumppausta.


Keskiarvo 9 jakson jälkeen:


< Jakso 1-8 --- Jakso 2-2 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kulttisuosioon nouss... The Orville palaa en... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova