Tuorein sisältö

See 1-7: tuhosin muuten itse koko isänmaan, kertoo hallitsija kenraalilleen

08.09.2021 klo 22.30 | Luettu: 605 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
The Lavender Road


Puolet jaksosta on puhdasta eteenpäinkävelyä, mutta perille ehditään. Se kuulostaa oikeaoppiselta, että isoja kysymyksiä terävöitetään kauden päätöstä varten, ja hahmojen hyvästeille annetaan aikaa ennen askelta tuntemattomaan, mutta rytmiongelmat jatkuvat.

Sotaherra ei ole varma ketä palvella, mutta hän seuraa protokollaa. On pelastettava hullu kuningatar. Lunnaita vaativalle ukkelille käy kuten hänen olisi pitänyt arvata. Se on hölmöä, mutta se unohtuu heti, kun kuningatar koettaa ottaa tilanteen haltuun. Hän tuhosi valtakuntansa / pääkaupunkinsa. On aika myydä Hänet jumalten valittuna, joka yksin selvisi!

Ei perkele, tuumaa sotaherra, joka sai juuri tietää miestensä perheidenkin kuolleen. Paikalla on perintöprinsessa ja sotaherran murhasta haaveillut opportunisti. Olemme tilanteessa, jossa sarja voi tehdä Game of Thronesit: neljällä kiinnostavalla hahmolla on paljon potentiaalia, mutta jonkun on kuoltava? Jaksoa on jäljellä. Mutta tähän ei palata.

Näkevät lapset löytävät biologisen isänsä mestan. Äijä saattaa olla rituaalimurhia harrastava täyskaheli tai mitä tahansa, mutta lapset päättävät kävellä loppuun. Ottoisä joutuu jäämään jälkeen. Vaikka pitkittäminen toimii tässä, paremmin se toimisi, jos toinen juoni olisi ilmaissut päättyneensä tältä erää.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Leonardo DiCaprio ja... Nuori Tony Soprano j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova