Tuorein sisältö

See 3-1: sokea soturi Jason Momoa eläköityi keppostellakseen sonnalla

26.08.2022 klo 23.00 | Luettu: 691 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 1:
Heavy Hangs the Head


Sokeiden saagan viimeinen kausi alkaa joukkotaistelulla ja kohtauksella, jossa hullu kuningatar väittää silmät kierossa nauttivansa synnyttämisestä. Myöhemmin paljastuu, että metsään masentuneena painellut barbaari Jason Momoa leikkii kuurupiiloa kaverin kanssa kakkaa luuserin naamaan -säännöillä, kaverin muijan ollessa häneen kyllästynyt. Sarja on elämyksellinen laadusta riippumatta.

Ja laatua on riittävästi, jotta välitin heti vauvan ja vanhempien kohtalosta, vaikken muista kaikkea. Hullu kuningatar on syrjäytetty ja pahassa saumassa, katsojan takuulla toivoessa hänelle duunia. Isä on siskonpoika ja siis hieman hämillään, joten on tilaa kasvaa. Lapsen on tarkoitus nähdä ja edustaa tulevaa maailmaa, joten sitä voi esim. kuvitella, että aikuistunut vauva esittää monologin lopussa sitoen tämän yhteen.

Dave Bautistan edesmenneen hahmon tiedemieskätyri on ontto ilkimys, jonka juonet onnistuvat varmasti kuin Bond-konnien, mutta on sentään isoja pommeja. Sokeuden toteutukseen ei pidä kiinnittää liikaa huomiota (kuten ei pidä historiallisten draamojen historiallisuuteen), mutta tekee mieli nipottaa siitä, ettei räjähdyksillä ole erityistä merkitystä, jota niillä ei olisi näkeviä barbaareja vastaan käytettynä.

Jakso käy hieman kuivaksi, mutta asioita on jo alustettu ja mukana on puoliksi onnistuneita hahmoja... Oletan, että maanantaina alkanut House of the Dragon ylittää Seen tason, kun sen sivuhahmot alkavat avautua, mutta kilahtaneen kuningattaren ei tarvitse tehdä paljoa ollakseen lupaavinta "hovijuonittelua" tällä viikolla. Eikä Seen parhaiden taistelujen päihittäminen onnistu pelkällä rahalla.


Keskiarvo 17 jakson jälkeen:


< Jakso 2-8 --- Jakso 3-2 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflixin BioShock-e... Huikean suosittuna a... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova