Tuorein sisältö

What We Do in the Shadows 3-7 ja 3-8: terve vampyyri menetetään joogakultille

30.10.2021 klo 22.00 | Luettu: 1528 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jaksot 7 ja 8:
The Siren ja The Wellness Center


7. jakson mysteeri on se, kirjoitetaanko näitä, vai ilmoittiko tehostepaja keksineensä temppuja nukelle, jolla on Nadjan sielu. Nukke voi sipsuttaa ja vaihtaa "kehoa": iso rottailmapallo on hauskin. Huomion puutteeseen turhautuneena nukke karkaa, joten vampyyri-Nadjan näyttelijä osaavana improvisoijana kehittää skitsofreenisiä äidillisiä tunteita.

Energiavampyyrien juuria etsiessään Laszlo ja Colin törmäävät narisevaan seireeniin, eli ihmiskanaan, eli käsittääkseni normaaliin New Yorkin Queensissa asuvaan tätiin (tyyliin The Nanny). Kana on kuin luotu supernololle Colinille, joten ehkä tämä on yksi juttu, johon palataan.

8. jakso on kirjoitettu. Nandor masentuu juhlapäivänä ikuisen elämänsä johdosta, joten hän liittyy joogakulttiin, joka väittää jättäneensä vampyyrien kirouksen taakseen. Kulmahampaita ja järkeä vailla virnistelevät vampyyrit vain teeskentelevät ihmisiä, mutta Nandor on hetken onnellinen.

Masennusta on alustettu, idea saa koko jakson ja tarina jopa jää kesken. Jakso ei ole mainiota kuutosta tai edes seiskaa hauskempi, mutta vaihteluna se on arvokas kuin huipentumat. Hälläväliäkortti pelataan usein kuten aina, mutta Guillermon huoli isännästä ja omasta asemastaan on uskottavaa.


Keskiarvo 28 jakson jälkeen:


< Jaksot 3-5 ja 3-6 --- Jaksot 3-9 ja 3-10 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ana de Armas on John... Perseidit kiikariin:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova