Tuorein sisältö

What We Do in the Shadows: noidat lypsävät vampyyreistä... sinkkiä ja seleeniä

11.06.2020 klo 18.00 | Luettu: 1209 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 9 ja 10:
Witches ja Théâtre Des Vampires


Synkkä rituaali ei ole 100% goottikauhua, kun noidat havittelevat vampyyrien spermaa pysyäkseen nuorina. En spoilaa päteviä irtovitsejä. Yksi ajatus tekee friikkien arjesta kolmiulotteista: vampyyrit ja noidat ovat uskottavia noloina larppaajina. Larppaukseen verrattuna ylimielisyys, tuhmat jutut ja stuntit toimivat ylilyönteinä. "Kolmiulotteista" saattoi olla freudilainen lipsahdus, sillä lypsyrituaali toi mieleeni seikkailuni VR-laseilla.

Palvelija Guillermo ylpistyy, kun hän saa kahvitauon kaltaisia oikeuksia, ja kauden päätöksessä hän on kadonnut. Aristokraattiset vampyyrit ihmettelevät elämäänsä verkkareissa, kun kartano lainehtii verestä ja ruumiista. Ja juuri nyt heidät on kutsuttu seurapiiritapahtumaan. Illuusio tarinasta riittää, kun jakso on rajattu sketsi, mutta alkaahan tarina toimia, kun elitistit näkevät saastaisuutensa työväen kapinoidessa.

Se signaali hämärtyy, mutten valita. Muut vampyyrit syyttävät sankareita siitä, mitä Guillermo on tehnyt opittuaan olevansa Van Helsing. Rick and Mortyn uusimpien jaksojen tavoin jatkuvuuden painottaminen kauden päätteeksi ei ole yhtä hauskaa kuin parhaat irtovitsit, mutta se on jopa palkitsevampaa. Kylmät väreet vahvistivat, että tahdon tietää, miten tappaja-Guillermo muuttaa kaiken. Vampyyrit ovat pian uhanalaisia - ja jos se vaikuttaa noitiin, tämähän on tarina ekosysteemin romahtamisesta. (Tuskin sentään.)


Keskiarvo 20 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-7 ja 2-8 --- Jaksot 3-1 ja 3-2 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Oudoimmat supersanka... Stayin' Alive Festiv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova